Принц Вільям підкорив мережу оновленим іміджем. Фото

7 сентября 2024

Британський принц Вільям, здається, вподобав імідж брутального й розслабленого чолов’яги, який продемонстрував у вітальному ролику з нагоди Олімпійських ігор, на початку серпня.

Щонайменше наразі спадкоємець престолу вирішив залишити неголену щитину і 5-го вересня показався з нею на виставці у Лондоні.

Як пише Page Six, Його Високість обрав для заходу синій костюм із блакитною сорочкою.

Як вам цей оновлений образ принца?
фото GETTY IMAGES

У мережі оновлену зовнішність принца зацінили. Чимало користувачів висловили компліменти Вільяму і зауважили, що він виглядає більш сексуально.

"Вимагаю вибачень від принца Вільяма прямо зараз за те, що він такий сексі", – йдеться в одному з коментарів.

"Борода Вільяма повернулася! Він ніколи не виглядав краще, ніж зараз. Давайте сподіватися, що він залишить її, бо це – вогонь", – написав інший коментатор.

"Люблю цю його еру", – зауважив інший користувач мережі.

Нагадаємо, борода грає чималу роль в іміджі чоловіків. І рішення поголитися не завжди є вдалим, вважають деякі фанати Бена Аффлека. Зірка, який раніше мав густу бороду якось начисто позбувся її і м’яко кажучи здивував своїх прихильників. До речі, нещодавно актор також експерементував із зачіскою.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Диетические свойства суши 16 сентября 2024

Суши давно стали одним из самых популярных блюд не только в Японии, но и во всем мире. Это вкусное и питательное блюдо, сочетающее в себе разнообразные ингредиенты, такие как рыба, морепродукты, овощи и рис

До дня українського кіно режисер Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від президента 16 сентября 2024

До дня українського кіно режисер Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від президента Документальний фільм Бадоєва "Довга Доба" за рік від початку показів переглянули більш ніж у 30 країнах світу

По батькових слідах: 11-річний принц Джордж взяв перший урок пілотування 16 сентября 2024

Старший син принца Вільяма та Кейт Міддлтон, 11-річний принц Джордж взяв свій перший урок кермування повітряними суднами. Зазначається, що принц та принцеса Вельські підтримували його.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше