Олена Зеленська показала ідеальний манікюр на літо - він чудово вписується в естетику "тихої розкоші"

20 июня 2024

Перша леді України Олена Зеленська хоч іноді експериментує зі своїми класичними образами, але манікюру не зраджує ніколи. На ній завжди красуються "голі" нігті, які хоч і потребують регулярного догляду, але мають ефектний вигляд. Тим паче влітку вони додають образу свіжості.

Тренд на натуральність все ще на піку своєї популярності і Олена Зеленська його ретельно дотримується. На пресконференцію щодо четвертого Саміту перших леді та джентльменів вона прийшла у яскравому теракотовому образі, але з улюбленим видом манікюру. Фото нігтиків першої леді в Instagram опублікував фотограф Ян Доброносов.

Саме "голі" нігті дозволили їй балансувати між яскравим самовираженням та тихою розкішшю. Якби вона мала кольоровий манікюр, то увесь образ не був би таким гармонійним.

Олена Зеленська майже завжди надавала перевагу спокійним тонам лаку на нігтях, щоб не сильно привертати увагу до рук.

"Голі" нігті ідеально вписуються в естетику "тихої розкоші", до якої останні кілька років багато хто прагне. Тому цього літа точно не завадить додати у свої образи трохи класичності та ніжності за допомогою нюдового покриття, що максимально співпадає із кольором шкіри, або спробувати зробити класичний чи японських манікюр, які вважають чудовим варіантом, коли немає бажання наносити гелеву базою.

Важливо, що для такого лаконічного "дизайну" мають бути доглянуті руки, адже це те, на що в першу чергу звертають увагу, коли мова йде про естетику ніжності.

Раніше OBOZ.UA розбирав образ Олени Зеленської на пресконференції щодо четвертого Саміту перших леді та джентльменів. На заході мова йшла про захист дітей, а для таких подій перша леді завжди обирає теплі відтінки, яскравий і світлий одяг.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аль Пачіно засвітився на дні народження своєї молодшої на 54 роки пасії 28 сентября 2024

Нур Альфаллах та Аль Пачіно виховують спільну дитину

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю 28 сентября 2024

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю: подробиці інциденту. Відео Павло Поляруш нібито погрожував бійцю

Франція та Канада посилять захист України від кібератак з боку РФ 28 сентября 2024

У декларації йдеться, що Збройні Сили обох країни "продовжуватимуть поглиблювати стратегічну співпрацю у сфері кіберзахисту на підтримку України через Талліннський механізм".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше