Онук Боба Марлі помер в 31 рік - Джо Мерса був відомим реггі-виконавцем

29 декабря 2022

На 32 році життя помер відомий в США реггі-виконавець Джозеф "Джо Мерса" Марлі, який був онуком реггі-легенди Боба Марлі. Причиною стала хвороба.

Про це повідомив таблоїд TMZ, посилаючись на власні джерела. Серце зірки зупинилося в вівторок, 27 грудня (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

За повідомленням радіостанції Південної Флориди, Джозеф Марлі був знайдений непритомним у своєму автомобілі у вівторок вранці. Він нібито несподівано помер від нападу астми.

Артист народився в 1991 році, а як виконавець дебютував у 2010-х Одним з його найвідоміших синглів став "Comfortable" (2014). Також він записав трек "Light It Up" спільно з ямайським гуртом Morgan Heritage для її альбому "Strictly Roots" (2015) – платівка отримала "Греммі" у реггі-номінації.

Співак не хотів відриватися від свого коріння та ставити хрест на реггі, однак планував експерементувати з творчістю. Він називав себе представником "нового покоління Марлі".

Раніше OBOZREVATEL писав, що онука легендарного англійського актора Чарлі Чапліна та знаменита кінозірка Уна Чаплін позитивно висловилася в бік росіян. Вона встала на їхній захист у кіноіндустрії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників 18 мая 2024

Переправляли ухилянтів в Угорщину, ховаючи їх від тепловізорів: поліцейські Києва викрили зловмисників. Фото Підозрюваним загрожує до дев'яти років позбавлення волі

Фахівці пояснили чому дієти не допомагають: як схуднути під час менопаузи 18 мая 2024

Якщо ви вважаєте, що втрата ваги в період менопаузи є проблемою, ви не самотні. Через те, що рівень гормонів та його зміна під час менопаузи впливає на наш організм, схуднення стає набагато складнішим завданням.

На Київщині в річці Рось виявили тіло чоловіка 18 мая 2024

На Київщині в річці Рось виявили тіло чоловіка: подробиці трагедії Обставини та причини смерті чоловіка встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше