Бельгійця виправдали за водіння напідпитку - його організм виробляє алкоголь

25 апреля 2024

Бельгійця виправдали за водіння в нетверезому стані, оскільки у нього був синдром автоброварні (ABS) - надзвичайно рідкісний стан, при якому організм виробляє алкоголь. Про це повідомляє The Guardian.

Троє лікарів, які незалежно обстежили чоловіка, підтвердили, що у нього було вкрай рідкісне захворювання. У своєму вердикті суддя підкреслив, що підсудний, ім'я якого не називається, не виявляв симптомів сп'яніння.

Ліза Флорін, клінічний біолог бельгійської лікарні AZ Sint-Lucas, каже, що люди з ABS виробляють етанол, який міститься в алкогольних напоях, але вони, як правило, відчувають менший вплив від нього.

Люди не народжуються з ABS, але можуть розвинути її, коли у них вже є інше захворювання, пов'язане з кишечником. Пацієнти можуть мати симптоми, характерні для алкогольної інтоксикації, такі як невиразна мова, спотикання, втрата рухових функцій, запаморочення і відрижка.

Як зазначають вчені, при синдромі автоброварні достатня для сп'яніння кількість етанолу виробляється шляхом ендогенного бродіння всередині травної системи.

Збудником цього стану визначено Saccharomyces cerevisiae, тип дріжджів.

Раніше повідомлялося, що центр охорони здоров'я міністерства охорони здоров'я Гонконгу зафіксував перший випадок інфікування людини вірусом мавпячого герпесу.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Польщі зробили заяву про відправку військ в Україну 4 мая 2024

Путін має перебувати в ситуації, коли він не впевнений, що Захід буде робити, зазначив глава польського МЗС.

У Києві затримали зловмисника, який видавав себе за офіцера СБУ і видурював гроші у сімей українських полонених 4 мая 2024

Видавав себе за офіцера СБУ і видурював гроші у сімей українських полонених: у Києві затримали зловмисника. Фото Підозрюваному загрожує до 8 років тюрми

alyona alyona та Jerry Heil зняли українських жінок у відео на свою пісню для Євробачення 4 мая 2024

Цьогорічні представниці України на Євробаченні alyona alyona та Jerry Heil показали соціальне відео на свою конкурсну пісню Teresa & Maria.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

SKSDESIGN 1.0
SKSDESIGN

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше