Організували схему продажу немовлят за кордон: у Києві судитимуть трьох зловмисників

4 октября 2024

У Києві судитимуть організатора та двох учасників злочинної організації. За інформацією слідства, вони займалася вербуванням жінок для участі у програмах сурогатного материнства для самотніх іноземців.

Про це повідомили в пресслужбах Київської міської прокуратури та столичної поліції. Обвинувачуваним загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Оболонською окружною прокуратурою міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно одного із організаторів (директор київської клініки) та двох учасників злочинної організації (в.о. директора харківської клініки та перекладач). Вони під прикриттям програми сурогатного материнства за гроші допомагали стати батьками самотнім чоловікам із країн західної Європи", – розповіли правоохоронці.

За інформацією слідства, до "бізнесу" було залучено 12 осіб. Двоє з них – організатори-керівники медичних клінік. Один з них, у минулому - працівник правоохоронного органу та діючий адвокат. Інші учасники схеми – працівники медичних закладів, менеджери, адміністратори, перекладачі та адвокат.

Учасники схеми підшуковували жінок з Харківщини, які мали фінансові проблеми та обманом умовляли стати сурогатними матерями нібито для родин іноземців, які не можуть мати дітей без допомоги лікарів. На зустріч з українками іноді навіть приходили сімейні пари, для яких начебто мали народжувати дітей.

Від іноземців клініки отримували від 50 до 70 тис євро за весь комплекс послуг за народження дитини. З  них плата сурогатним матерям становила до 12 тис євро. Оскільки клініки, в порушення закону, надавати послуги чоловікам, що не мали дружини, матір для дитини обирали з каталогу донорів за фото.

 "Після народження дитини сурогатною матір’ю їй казали, що саме її мають офіційно записати мамою дитини, хоча від початку жінок переконували, що вони народжують дітей для сімейної пари. Далі сурогатна мама повинна дати дозвіл на вивіз дитини за кордон. Якщо ж жінки не погоджувались на такі умови, їм погрожували не заплатити повну суму за їх послуги як сурогатної матері", – резюмували в пресслужбі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, правоохоронці Київщини викрили міжнародний канал торгівлі людьми. Зловмисниця разом із посібниками продавала жінок у сексуальне рабство, а щомісячний дохід від "роботи" однієї дівчини складав понад 15 тисяч євро.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Олексій Залевський поділився теорією вторгнення РФ і розповів про інтерес до Арестовича та Невзорова 4 октября 2024

"Путін почав війну від нудьги": Олексій Залевський поділився теорією вторгнення РФ і розповів про інтерес до Арестовича та Невзорова Режисер вважає, що диктатор хоче увійти в історію

Німеччина запроваджує жорсткі вимоги для одержувачів соцдопомоги 4 октября 2024

Реформа, зокрема, передбачає, що одержувачам соцдопомоги, котрі без поважної причини відмовляються від запропонованої роботи або навчання, протягом трьох місяців на 30% скоротять розмір виплат.

Спалах пташиного грипу призвів до загибелі тигрів і левів у В’єтнамі 4 октября 2024

Вірус пташиного грипу H5N1 став причиною смерті 47 тигрів, трьох левів і пантери у в’єтнамських зоопарках, піднявши нові питання щодо безпеки утримання тварин у неволі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.9
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше