Під час обшуку знайшли наркотики та гранати: у Києві затримали підозрювану у збуті амфетаміну та канабісу

24 сентября 2024

У Києві правоохоронці затримали жінку, яка, за інформацією слідства причетна до збуту амфетаміну та канабісу. Крім того, під час обшуків у неї знайшли та вилучили гранати й патрони.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"34-річна місцева мешканка збувала амфетамін та канабіс на території столиці під час особистих зустрічей з "клієнтами" за готівку. Під час обшуку за її місцем мешкання правоохоронці вилучили наркотичні засоби, психотропні речовини, а також 104 набої та дві гранати з  запалами", – розповіли в пресслужбі.




Зловмисницю затримали та повідомили їй про підозру у збуті наркотичних засобів та психотропних речовин та у зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

Нагадаємо, у Києві судитимуть двох торговців кокаїном, які отримували його із закладок на Закарпатті та пересилали до столиці у пилососі. Такий "бізнес" приносив зловмисникам понад 12 мільйонів гривень доходу щомісячно.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці викрили двох чоловіків, які, за інформацією слідства, налагодили збут наркотиків і психотропів на території Києва. Зловмисники маскували "товар" під солодощі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Львівщині від коронавірусу померла 4-річна дитина: в МОЗ нагадали перші симптоми COVID-19 24 сентября 2024

За тиждень госпіталізовано 40 осіб (17% з числа захворілих), зокрема 14 дітей.

Саліванчук розповіла про одну з причин розлучення з чоловіком, чому боїться медитації та про б'юті-рутину 24 сентября 2024

39-річна актриса Анна Саліванчук, яка у березні оголосила про розлучення з чоловіком, нардепом Олександром Божковим, рідко говорить про особисте життя. Виняток вона зробила під час подкасту Regina Official.

Оптовий постачальник товарів для тварин: як обрати найкращого 24 сентября 2024

Ринок товарів для тварин в Україні стрімко розвивається. Щодня відкриваються нові зоомагазини, ветеринарні клініки та онлайн-платформи, що пропонують широкий асортимент продукції для наших улюбленців

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Отзыв 5.0
Отзыв

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше