Під час сварки вбив співмешканця колишньої дружини: у Києві затримали рецидивіста

8 сентября 2024

У Києві, за інформацією слідства, раніше судимий чоловік під час сварки зарізав співмешканця колишньої дружини, а потім втік. Подія сталась у Дніпровському районі міста.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, вони отримали повідомлення від лікарів про те, що вони надають допомогу чоловіку з ножовими пораненнями. На місці події, попередньо, було встановлено, що 39-річний мешканець Київщини приїхав до своєї колишньої дружини забрати речі.

"Чоловік та жінка вирішили влаштувати застілля, до якого приєднався новий 46-річний співмешканець останньої. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт під час якого зловмисник завдав потерпілому декілька ударів ножем, після чого втік. Нажаль, попри зусилля медиків, потерпілого врятувати не вдалось", – розповіли в пресслужбі.

Поліцейські розшукали та затримали зловмисника. Відомо, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білій Церкві Київської області правоохоронці затримали чоловіка, який ударив жінку кухонною сокирою по голові. Попередньо, він напав на невинну сусідку через те, що біля його дверей відпочивальники залишили сміття.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зірка "Х-Фактора" Микита Ломакін пояснив, чому 11 років мовчав про наміри Філіпа Кіркорова його зґвалтувати 16 сентября 2024

"Ти поїж, вип'єш, прокинешся – і все". Зірка "Х-Фактора" Микита Ломакін пояснив, чому 11 років мовчав про наміри Філіпа Кіркорова його зґвалтувати Артист боявся транслювати негатив

В каких случаях и почему нужно обращаться к психиатру? 16 сентября 2024

Если при тех или иных психических расстройствах своевременно не прибегнуть к помощи специалиста, можно потерять то самое драгоценное время, из-за чего последствия станут необратимыми

Казахстан може стати посередником між Києвом та Москвою 16 сентября 2024

Нині Астана займає позицію "стриманого нейтралітету" та підтримує відносини як з Росією, так і з Україною.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше