Під Києвом будівельники під час робіт викопали снаряд

21 июня 2024

У селі Лютіж Київської області під час під час копання котловану під фундамент будівельники знайшли снаряд. Щоб вилучили вибухонебезпечний предмет на місце викликали саперів.

Про це повідомили в пресслужбі Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України. Боєприпас було вивезено та знешкоджено.

"У селі Лютіж, розташованому у Вишгородському районі Київської області, на території приватного домоволодіння будівельники під час копання котловану під фундамент виявили вибухонебезпечний предмет", – розповіли в ДСНС.

На місце події оперативно прибули піротехніки, які ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібру 50 мм, що залишився з часів Другої світової війни.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва чоловік під час ремонтних робіт знайшов у електрощитовій предмет, схожий на протипіхотну гранату. Крім того, там були ймовірні набої до автомата.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Бучанському районі Київської області в понеділок, 17 червня, чоловік виявив під час робіт на приватному господарстві протипіхотну осколкову гранату. Щоб вилучити боєприпас на місце викликали саперів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

Нідерланди виділять 400 млн євро на розробку дронів для України 8 октября 2024

Половина безпілотників буде розроблена в Нідерландах, а решту виготовлятимуть в Україні та інших країнах.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 4

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше