Під Києвом водій Mercedes збив на смерть пішохода

24 июля 2024

У Броварах Київської області водій Mercedes на нерегульованому перехресті збив пішохода. Постраждалого терміново госпіталізували до лікарні, проте, на жаль, він помер.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Обставини аварії встановлять слідчі.

"Аварія трапилась 22 липня близько 22:00 на вулиці Київській міста Бровари. Попередньо відомо, що 62-річний водій Mercedes, рухаючись у напрямку столиці, на нерегульованому перехресті здійснив наїзд на пішохода. З місця події 53-річного потерпілого госпіталізували до лікарні, де він, на жаль, помер", – розповіли в пресслужбі.


За фактом аварії, внаслідок якої загинув пішохід, відкрито кримінальне провадження (частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, у Київській області з 1 січня до 30 червня правоохоронці зафіксували 860 ДТП з потерпілими. Внаслідок цих аварій за пів року на дорогах регіону загинуло понад 80 осіб.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Оболонському районі столиці в понеділок, 22 липня, сталась аварія, внаслідок якої перевернувся автомобіль Citroen. Щоб ліквідувати наслідки ДТП, на місце викликали рятувальників.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як впливає кава на потенцію чоловіків: чи підвищує напій кількість тестостерону 7 сентября 2024

Вчені довели, що кава може бути також досить шкідливою для потенції, якщо її пити в надмірних кількостях.

Мінʼюст хоче конфіскувати у Повалій нерухомість, авто і права на пісні 7 сентября 2024

Міністерство юстиції України подало позов до Вищого антикорупційного суду з метою конфіскувати у співачки Таїсії Повалій рухоме та нерухоме майно.

Осінній раціон для очей: офтальмологиня дала поради з харчування 7 сентября 2024

Що їсти та якими продуктами запастись на зиму й весну, щоб підтримувати здоров’я очей та організму? Ці запитання дуже часто ставлять лікарям. Особливо матусі, в яких підростають дітки.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше