Шакіра обурилася фанатом, який намагався зняти відео з-під її сукні під час танцю

18 сентября 2024

Неприємна ситуація трапилася під час виступу у Маямі

фото з Instagram Шакіри

Колумбійська співачка Шакіра опинилася у неприємній ситуації. Під час виступу у нічному клубі в Маямі зірка піднялася на сцену, аби станцювати під одну з пісень. Коли артистка почала рухатися, фани довкола почали її знімати.

Як пише Page Six, в цей момент один з шанувальників співачки буцімто намагався зняти відео з-під її сукні. Коли Шак це помітила, то зробила зауваження фану і невдовзі покинула сцену.

У мережі користувачі вчинок фаната назвали "бридким" та "жахливим".

Шак зробила зауваження присутньому глядачеві

скрін з відео
скрін з відео

Цікаво, що представники нічного клубу, коментуючи ситуацію, заявили, що артистка насправді попросила припинити зйомку відео як такого. І зверталася до одного зі своєї команди. Сама Шакіра ніяк не прокоментувала інцидент.

Нагадаємо, конфлікти й непорозуміння з фанатами трапляються не лише у світових зірок. Нещодавно на концерті у Дніпрі співак Melovin вилаявся на відвідувачку концерту.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ріанна зʼявилася на публіці в махровій сукні-халаті з глибоким вирізом із золотим браслетом з діамантами на нозі 19 сентября 2024

Ріанна зʼявилася на публіці в махровій сукні-халаті з глибоким вирізом. Фото На її нозі красувався золотий браслет з діамантами

Ексдружина Кличка у вишуканому луці з хутром попозувала на вечірці total white. Відео 19 сентября 2024

Ексдружина київського мера Віталія Кличка, яка після розлучення повернула собі дівоче прізвище, Наталія Єгорова показалася у розкішному луці на вечірці у Гамбурзі.

У Вірменії заявили про розкриття спроби захоплення влади 19 сентября 2024

Завербовані громадяни відправилися до Росії на тримісячні збори на військовій базі Арбат, щоб навчитися застосовувати важку зброю.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Пологовий 2 5.0
Пологовий 2

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше