Північна Корея почала використовувати супутник РФ для телетрансляцій - ЗМІ

2 июля 2024

Північна Корея замінила китайський супутник для трансляції національного телебачення на російський після візиту російського диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє інформагенція Reuters.

Північна Корея перевела трансляцію державних телепередач з китайського на російський супутник.

Сигнали Корейського центрального телебачення Північної Кореї з 29 червня передаються через російський супутник Експрес 103 замість китайського супутника ChinaSat 12 після візиту формального глави РФ Володимира Путіна до Північної Кореї в червні.

Глава Кремля тоді зустрівся зі своїм північнокорейським "колегою" Кім Чен Ином і підписав договір про поглиблення співпраці в усіх сферах, включаючи зобов'язання про взаємну оборону.

ЗМІ зазначає, що дивитися північнокорейське телебачення онлайн все ще можливо, але якість може затримуватися або бути низькою.

Прийом супутникового мовлення обмежується в деяких районах на боці Південної Кореї, яка використовує північнокорейське телебачення як джерело інформації.

Інформагентство додало, що в той час, як Росія і Північна Корея зробили заяви про поглиблення зв'язків і пообіцяли протистояти Заходу на чолі з США, Китай уникає будь-яких тристоронніх домовленостей, які можуть ускладнити його відносини з іншими країнами.

Раніше російський диктатор Володимир Путін домовився про "стратегічне партнерство" з КНДР. Кім Чен Ин висловив повну підтримку війни Росії в Україні. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кухар у кумедному відео показала, як "розважає" доньку 4 июля 2024

У Instagram прими-балерини Катерини Кухар уже давно не показується її чоловік та колега Олександр Стоянов, хоча чуток про своє розлучення артисти поки не підтвердили.

На Київщині генератор став причиною пожежі у приватному домоволодінні 4 июля 2024

На Київщині генератор став причиною пожежі у приватному домоволодінні. Подробиці і фото Причину загоряння встановлять правоохоронці

Потап показався у Парижі та розповів, що йому нагадує Ейфелева вежа. Фото 4 июля 2024

Шоумен Олексій Потапенко розширює географію своїх подорожей під час повномасштабного вторгнення. І цього разу він опинився в Парижі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Прометей  
Прометей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше