Українські коміки з гумором відреагували на смерть Маслякова та згадали Путіна

10 сентября 2024

Українські коміки прокоментували смерть російського ведучого Клубу веселих та кмітливих (КВК) Олександра Маслякова. На новину про те, що путініст помер 8 вересня, вітчизняні зірки відреагували іронічно – з гумором.

Зокрема, "жахливу звістку" прокоментував учасник "Ліги Сміху" та військовослужбовець Віктор Розовий. Актор, який наразі відновлюється після тяжкого поранення на фронті, записав Instagram-stories, яку присвятив пропагандисту. "Так...Пережити Маслякова – сдєлано", – каже Розовий у ролику.

Ще одна зірка української "Ліги сміху" Ігор Ласточкін теж відреагував на смерть кремлівського поплічника. Комік виставив лаконічний пост в Instagram, де написав білим по чорному: "Умєр і умєр. Як і КВН".

Відомий своїми оригінальними зборами на підтримку ЗСУ, гуморист та ведучий Василь Байдак пригадав крилаті фрази Маслякова, які у даному контексті сприймаються вкрай іронічно. "І цьому його ніхто не вчив, – написав знаменитість поруч з новиною про путініста. – Усе журі – п'ять балів! К чьорту!"


Шоумен Анатолій Анатоліч опублікував архівне відео, датоване 2023 роком, на якому він спалює книжку з обкладинкою Маслякова під назвою "Ми починаємо КВК". "Немає ніяких рефлексій, коли дохнуть покидьки. В тій країні, яка намагається знищити нас, рішення приймають старі діди", – написав ведучий під відео.

Анатоліч також виставив фото російського коміка, на якому він зображений поруч з Путіним, додавши: "Один з цих двох сьогодні крякнув, чекаємо на другого. Сподіваюсь, він надовго свого кента на тому світі без себе не залишить".

Нагадаємо, напередодні, 8 вересня з життя пішов заядлий фанат так званої "СВО" – гуморист Олександр Масляков. За попередніми даними, причиною смерті став рак легенів та неоперабельна пухлина. Крім того, відомо, що останні 6 місяців пропагандист був у поганому стані. Ускладнення викликали наслідки COVID-19, яким ведучий перехворів двічі.

Попри хворобу, росіянин активно підтримував війну проти українського народу, був фанатом диктатора Путіна та офіційно визнав лігу КВК з так званої "ДНР". Син Маслякова неодноразово гастролював окупованими територіями, розважаючи окупантів. Серед міст, до яких юнак приїхав з концертами, був зруйнований російською армією Маріуполь. Подробиці – у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як з життя пішов Вілл Дженнінгс – автор багатьом відомого хіта My heart will go on з легендарного фільму "Титанік". Оскароносній зірці було 80 років.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, як природні аромати впливають на наше тіло та розум 28 сентября 2024

Аромати мають певний вплив на наше фізичне та психічне самопочуття.

Джіджі Хадід у золотій "кольчузі" підкорила Паризький тиждень моди. Фото 28 сентября 2024

Одна з найпопулярніших манекенниць світу Джіджі Хадід прекрасно розуміє, які частини тіла є її козирем. Зокрема, розкішні ноги, які білявка часто полюбляє підкреслювати довжиною міні.

До яких проблем можуть призвести веганство та сироїдіння: розповідає ендокринологиня 28 сентября 2024

За словами лікарки, жоден вид такого харчування не можна назвати здоровим.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше