Дмитро Шуров розповів, які плани зруйнувала війна, і зізнався, що хотів закінчити кар'єру

21 марта 2023

Український музикант та соліст проєкту Pianoбой Дмитро Шуров 24 лютого 2022 року планував давати концерт у Буковелі. Після новини про напад Росії на Україну його родину охопила паніка і співак почав розмірковувати, як забрати родичів з Києва. Крім того, він одразу задумався про те, як вивезти мікроавтобус зі столиці, щоб розвозити на ньому гуманітарну допомогу.

Про це Шуров згадав у програмі "Муз_оборона" на каналі "Дом". За його словами, довгий час він не міг слухати музику та взятися за творчість. Навіть радіо в автомобілі доводило його до сліз на початку повномасштабного вторгнення РФ (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"У березні я зрозумів, що все змінилося, більше не займаюся музикою. Ми жили з почуттям, що втратили будинок, професію, все. Це дуже страшне почуття. На початку квітня мені вперше запропонували поїхати до військових із виступом, тоді я був за кермом і сказав: "Яка музика? Коли я чую будь-яку пісню, у мене ллються сльози, я навіть не можу їхати. Тому я радіо не вмикаю", – розповів артист.

Через емоційний стан Шуров не міг повернутися до музики й будувати плани. Щобільше, як він наголосив, у нього досі немає натхнення писати нові пісні. Проте саме захисники України врятували його від депресії та вселили світлу віру в майбутнє. Музика та благодійність стали для Дмитра своєрідними ліками.

"Я дав перший концерт і зрозумів, що музика для мене – це рятувальна паличка і ці концерти витягнуть мене з цього стану... Я побачив людей, яким набагато важче, що ризикують життям. Поспілкувався з ними й відчув, що для них важливим є те, що ми вдихаємо один пил, співаємо разом, дивимося один одному у вічі. Перший концерт я просто проплакав. А коли почав співати "Вітчизну", мене взагалі розквасило", – поділився виконавець хіта "Шампанські очі".

Нагадаємо, з 2014 року селебріті почав писати пісні лише українською. Для цього йому довелося поринути у матеріал, читати українську поезію, слухати музику державною мовою. З дитинства знаменитість чув приблизно в однаковій пропорції українську та російську, адже батьки мами – патріоти, а тата – військова родина, люди, які все життя спілкувалися російською.

Як раніше писав OBOZREVATEL, мама Олі Полякової близько 20 років свого життя провела у РФ, куди переїхала до нового обранця після розлучення з першим чоловіком. Виконавиця зізналася, що родичка лише нещодавно позбавилася елітного будинку в Росії. Щоб дізнатися, за яку суму продали нерухомість – переходьте за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Струс мозку: як розпізнати і що робити 28 марта 2024

Струс мозку: як розпізнати і що робити

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії 28 марта 2024

Скандальних блогерів Гонковського та Пренткович помітили в Португалії Пара оголошувала про наміри переїхати після скандалу з Мальдівами

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв 28 марта 2024

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше