Площа всіх пожеж складала понад 40 га: на Київщині 9 вересня понад 100 раз гасили загоряння

10 сентября 2024

У Київській області рятувальники протягом 9 вересня 107 разів виїжджали ліквідовувати загоряння в екосистемах. Загальна площа всіх пожеж складає понад 40 га.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Київщини. Мешканців регіону закликали бути обережними і не спалювати суху траву та сміття.

"Протягом минулої доби рятувальники 107 разів виїжджали ліквідовувати пожежі в екосистемах на території  Київщини, з них 85 – загорання трав’яного настилу. Загальна площа всіх пожеж складає понад 40 га", – розповілив пресслужбі.

За словами рятувальників, 9 вересня стрімке поширення вогню ледь не занапастило село у  Вишгородському районі Київщини. Тут внаслідок сильних поривів вітру вогонь за лічені хвилин  підійшов впритул до приватних житлових будинків, ферми з тваринами та будівлі навчального закладу. Площа пожежі сягнула  майже 3 га.



Такі масштабні загорання виникли і в селищі Рокитне та селі Лобачів, що на Білоцерківщині. На жаль протягом двох тижнів зафіксовані і випадки загибелі людей внаслідок загорання трав’яного настилу – у Бучанському та Вишгородському районах.

"Працівники ДСНС закликають  громадян  не спалювати суху траву та сміття. За спалювання сухої рослинності та листя – адміністративна відповідальність і штраф від 3 060 до 6 120 грн", – нагадали в пресслужбі.






Як повідомляв OBOZ.UA, у Подільському районі Києва в понеділок, 9 вересня, сталась пожежа на території станції шиномонтажу. Стовп чорного диму, який виник на місці події, можна було побачити у кількох районах столиці.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Що робити, якщо болить горло і чого робити точно не варто 28 сентября 2024

Що робити, якщо болить горло і чого робити точно не варто

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС України не повністю задоволене 28 сентября 2024

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС не повністю задоволене: що ще вимагає Україна Витвір пропагандистів змагатиметься за номінацію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше