Зрадниця Maruv похвалилася шикарним відпочинком, розгнівавши фанів

29 марта 2023

Українська співачка Анна Корсун, більш відома під псевдонімом Maruv, навіть через рік після початку повномасштабного вторгнення РФ не захотіла висловитися про війну та підтримати рідний народ. Натомість вокалістка випускає пісні й хвалиться розкішним відпочинком. Ця позиція брюнетки зовсім не подобається її підписникам.

Ролики з Туреччини, які Корсун поширила в Instagram, викликали бурхливу дискусію. Наразі виконавиця знаходиться у Стамбулі та знайомить свою аудиторію з пам'ятками міста. Однак їй у коментарях нагадали, що в Україні йде війна і її хвастощі недоречні (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Коли ж ви вже почнете говорити про те, що Росія вбиває ваш народ? А ви випускаєте для них пісні й розважаєте їх, гроші не пахнуть, я так розумію?", "Ховатися краще, виявляється, і мовчати. Хоча саме в Україні вона стала тим, ким стала", "У Maruv усе добре. І пох***, що у рідній країні війна", "Аня-мандрівниця", – пишуть люди під публікаціями українки.

Разом з відео, на якому Анна позувала на тлі мечеті, вона запостила і фрагмент своєї нової композиції. Знайшлися й ті, хто розхвалив роботу дівчини, написавши, що з нетерпінням чекає на прем'єру нового хіта. Затяті шанувальники артистки виправдовують її, посилаючись на маленьку дитину та її безпеку.

Нагадаємо, влітку 2022 року Корсун уперше стала мамою. Про свою вагітність вона оголосила у лютому того ж року у свій день народження. Зрадниця досі приховує стать малюка, його ім'я і не поширює жодної інформації про материнство. Її чоловік Олександр став рідше з'являтися у соціальних мережах та виставляти фото з дружиною.

Раніше OBOZREVATEL розповідав, чию позицію підтримує дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджіоглу, а також з ким вона живе. 11-річна Софія перестала вести свій Instagram 23 лютого 2022 року. Проте дівчинка знімає відео під російські треки для TikTok та просить підписників порадити їй ресурси, де можна з російською озвучкою подивитися серіали.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Готові модульні будівлі та конструкції від компанії «ТрансМодульБуд» 25 апреля 2024

Потреба в модульних будівлях і конструкціях, які можна швидко виготовити, зростає щодня. Такі модулі потрібні на будівельних майданчиках, на дачних ділянках, на військових блокпостах

Танчинець романтичним фото підігрів чутки про роман із піарницею 25 апреля 2024

Фронтмен гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, який днями вперше після розлучення натякнув на нові стосунки, продовжує підтримувати галас навколо свого особистого життя.

Електричний «Гелендваген» представлений офіційно: чотири мотори та синтетичний звук від двигуна 25 апреля 2024

Електричний «Гелендваген» представлений офіційно: чотири мотори та синтетичний звук від двигуна

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше