Суд виніс вирок злочинцю, який погрожуючи ножем, пограбував салон краси в Києві

25 сентября 2024

У Києві суд визнав винним чоловіка в розбійному нападі на салон краси у Святошинському районі. Він, погрожуючи ножем, змусив працівницю закладу віддати всі гроші.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Наступні чотири роки зловмисник проведе за ґратами, а також у нього буде конфісковано все належне йому майно.

"Подія відбулась у квітні цього року. Тоді до поліції від працівниці закладу надійшло повідомлення про те, що у приміщення увірвався невідомий чоловік, обличчя якого було сховано бафом, і, погрожуючи ножем, відібрав у неї три тисячі гривень", – розповіли в пресслужбі.

Поліцейські оперативно встановили, що до скоєння злочину причетний 25-річний уродженець Херсона. Його затримали та вилучили речові докази у ході обшуку оселі.

Суд визнав зловмисника винним у скоєнні розбійного нападу, вчиненого під час дії воєнного стану, та засудив до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці затримали двох молодиків, які, за інформацією слідства, причетні до пограбування підлітків у Печерському районі Києва. Зловмисники побили неповнолітніх, забрали їхні гаджети та втекли.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Королева пластики" Анастасія Покрищук розказала про шоковані погляди на вулиці та Bentley з небес 25 сентября 2024

"Не зроблю таке навіть за мільйон доларів!" Анастасія Покрищук – про табу в пластиці, шоковані погляди на вулиці та Bentley з небес Зірка Instagram з найбільшими у світі вилицями дала відверте інтерв’ю OBOZ.UA

Фахівці пояснили, як сенсорна діяльність може допомогти вашому психічному здоров’ю 25 сентября 2024

Сенсорна діяльність – основа багатьох когнітивних функцій. Вона дуже важлива в адаптації до змін навколишнього середовища і для нашої взаємодії зі світом.

Можуть замінити Су-24: названо ще один літак, який допоможе Україні на фронті 25 сентября 2024

Можуть замінити Су-24: названо ще один літак, який допоможе Україні на фронті

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше