Постачали наркотики під виглядом косметичних засобів: поліцейські перекрили наркотрафік з Європи в Україну

3 июля 2024

Правоохоронці перекрили наркотрафік з Європи, який організував мешканець Києва. Зловмисники постачали кокаїн, екстазі та гашиш під виглядом косметичних засобів, а щомісячний дохід від "бізнесу" становив понад 1 мільйон гривень.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції України. Підозрюваним загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

"Наркотики та психотропи фігуранти маскували у предметах побутової хімії та косметики. Наркобізнес організував 33-річний киянин, який зараз проживає за кордоном, звідки та постачав наркотики. До незаконної діяльності він залучив ще шістьох учасників. У березні минулого року правоохоронці провели перший етап спецоперації та затримали трьох фігурантів, у яких вилучили кокаїну на мільйон гривень. Згодом поліцейські задокументували діяльність ще чотирьох осіб, причетних до наркоторгівлі", – розповіли в пресслужбі.



29 червня поліцейські реалізували другий етап спецоперації. У столиці було проведено10 одночасних санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів та в їхніх автівках. Слідчі вилучили понад 80 гр кокаїну, 50 гр метамфетаміну, 100 пігулок МДМА.

А також електронні ваги, прилади для пакування наркотичних засобів під виглядом косметичних засобів, гроші в національній та іноземній валюті, пакувальні матеріали, "чорнові" записи. Орієнтовна вартість вилученого "товару" за цінами "чорного" ринку становить понад 3,5 мільйона гривень.





Чотирьох учасників групи затримали – слідчі повідомили їм про підозру за збут наркотичних засобів групою осіб. Окрім того, обвинувальний акт відносно одного з підозрюваних вже розглядається Оболонським районним судом м. Києва за аналогічною статтею. Поліцейські встановлюють усіх осіб, причетних до постачання наркотиків з Європи до України.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві дільничні офіцери поліції на гарячому затримали 18-річного хлопця за підозрою у збуті наркотичних засобів. На місці події правоохоронці виявили 19 закладок із "товаром", які порушник встиг зробити.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ЗМІ: У РФ перестали видавати сімейні іпотеки, незважаючи на обіцянки Путіна 5 июля 2024

Програма мала завершитися 1 липня цього року, але Путін доручив продовжити її до 2030 року зі збереженням процентної ставки. Втім, доручення диктатора поки що не діє, повідомляють російські ЗМІ.

В РФ завод Лукойлу зупинив виробництво через аварію на електропідстанції 5 июля 2024

ТОВ Ставролен в Будьоннівську Ставропольського краю припинив виробництво і поки що невідомо, коли воно відновиться.

Путін запропонував завершити "конфлікт" з Україною 5 июля 2024

Володимир Путін поскаржився Віктору Орбану на Україну, яка "не готова відмовитися від ідеї ведення війни до переможного кінця".

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше