Стали відомі 5 цікавих фактів про Джонні Деппа

10 июня 2024

Ім'я, яке в світі кіно стало синонімом багатогранності, харизми та дивакуватості – Джонні Депп. Він завжди захоплює глядачів емоційною самовіддачею і злиттям зі своїми персонажами: від ранньої проривної ролі в стрічці "Едвард Руки-ножиці" до культового образу капітана Джека Горобця у франшизі "Пірати Карибського моря". Який же цей актор, продюсер та режисер за лаштунками?

Ми в матеріалі OBOZ.UA на честь 61-річчя Джонні Деппа розповідаємо найцікавіші факти із його життя. Деякі з них вас неабияк здивують.

1. Мріяв бути музикантом, а не актором

Джонні Депп став одним із найуспішніших акторів у всьому Голлівуді. Це не завадило йому паралельно здійснити дитячу мрію – писати композиції та виступати в складі музичного гурту. Так, наприкінці 90-х він разом з Oasis зіграв на гітарі у піснях Fade In-Out, а також Fade Away. Пізніше зіграв на барабанах та гітарі у кавер-версії пісні Marilyn Manson You're So Vain... Крім того, Деппу режисери довірили написання музики для деяких своїх фільмів з його участю – "Одного разу у Мексиці" та "Шоколад".

У 2015 році актор разом із рок-музикантом Елісом Купером ("королем жаху та майстром епатажу") та ексучасником гурту Aerosmith Джо Перрі створив рок-гурт Hollywood Vampires, з яким у перервах між зйомками гастролює країнами світу.

2. Має проукраїнську позицію

10 липня 2023 року у російських масмедіа та в деяких українських пабліках почала ширитися інформація про те, що Джонні Депп нібито готується відвідати країну-терористку Росію, аби з гуртом "ЯМОРЕ" записати спільний трек. 13 липня у мережі з'явилося відеозвернення до росіян, де Депп перед показом фільму "Жанна Дюбаррі" побажав глядачам "берегти себе".

Через день після цього інциденту асистент кіноактора Стівен Дойтерс пояснив, що Джонні Деппа не так зрозуміли. "Ні. Це було відео, зняте для світового прокату стрічки. І візитів до Росії не буде", – написав він у Twitter.

Далі Депп, який довгий час ігнорував війну Росії проти України, на початку серпня 2023 року ефектно підтримав Україну. Він у Німеччині зустрівся з українською художницею Іриною Федоренко, біженкою з Маріуполя. Зробив з нею спільне фото, поговорив про її батьківщину і про фейки Росії... Крім того, артист у складі гурту Hollywood Vampires публічно висловив свою проукраїнську позицію: у мережі з'явилося безліч відео, де музиканти виступають на тлі кадрів війни в Україні та синьо-жовтого прапора. Одне із цих шоу відбулося в німецькому місті Штутгарт. 

3. Потрапив у "чорний список" Голлівуду

Хоч і кар'єра Джонні Деппа насичена легендарними ролями, є дещо, що майже повністю її зруйнувало. Йдеться про судову битву між ним та ексдружиною Ембер Герд. Вона у 2017 році подала на розлучення після 15 місяців шлюбу та звинуватила актора в систематичному домашньому насильстві.

Далі чоловік подав позов проти Герд і вимагав 50 млн доларів за статтю у виданні The Sun, де ексдружина називала себе" жертвою домашнього насилля". Цю справу програв – і заплямував свій публічний імідж... У результаті Warner Bros. усунув Джонні від франшизи "Фантастичні звірі" і Netflix видалив усі фільми з його участю. Тоді ж Disney відвернувся від актора, а Голлівуд вніс його у "чорний список".

Депп ще двічі разів подавав позови проти Герд, але ті не допомагали добитися справедливості. Паралельно працював над кількома проєктами в Європі, включаючи фільм під назвою "Мадам Дюбаррі", де зіграв головну роль. Крім того, він гастролював зі своїм музичним гуртом Hollywood Vampires і був режисером стрічки "Моді", прем'єра якої відбудеться у 2024 році.

У 2022-му Джонні все ж вдалося виграти справу проти Ембер Герд. Як повідомляє ВВС, присяжні дійшли висновку, що акторка "діяла зі злим наміром" і звела наклеп на колишнього чоловіка, а її заяви були неправдивими. Чи повернеться актор до зйомок у Голлівуді? Час покаже. Відомо лише те, що новий фільм франшизи "Пірати Карибського моря" буде без Джонні Деппа в головній ролі. Про це заявив продюсер Джеррі Брукгаймер.

4. Йому належить острів на Багамах

У 2004 році Джонні Депп заплатив 3,6 мільйона доларів, аби придбати у Багамському архіпелазі острів Little Hay's Pond Cay площею 18 гектарів (до речі, саме тут у 2015 році проходила його з Ембер Герд весільна церемонія). На ньому є лагуна, обсаджена кокосовими пальмами, гостьові будинки на сонячних батареях, а також 6 пляжів з білим піском, названі на честь його дітей, Лілі-Роуз і Джона, його експартнерки Ванесси Параді, письменника Гантера Томпсона і на честь актора Марлона Брандо.

Депп придбав острів для відпочинку від публічного життя. Про це він у 2009 році розповів виданню Vanity Fair: "Ви можете відчути, як ваш пульс падає приблизно на 20 ударів – це миттєва свобода та трохи анонімності... Життя на острові – це моя декомпресія. Це мій спосіб спробувати повернутися до нормального життя. Втеча від реальності – це для мене виживання".

5. Часто навідується у лікарні, аби підтримати тяжкохворих

"Не всі скарби – срібло та золото, друже мій", – сказав капітан Джек Горобець у пригодницькій франшизі "Пірати Карибського моря". Особливо Джонні Депп переконався в цьому у 2007 році... Тоді Лілі-Роуз, його 7-річна донька, серйозно захворіла на кишкову паличку, через що її нирки відмовили. Дівчинка пролежала в лікарні Great Ormond Street 9 днів, і, на щастя, повністю одужала.

Пізніше того ж року актор відвідав Great Ormond Street в костюмі капітана Джека Горобця. Він, увійшовши в образ, годинами спілкувався з дітьми та читав їм казки, чим неабияк підійняв настрій. Тепер він систематично навідується до лікарень у різних країнах, а також робить пожертви у благодійні фонди.

Раніше OBOZ.UA писав про Джонні Деппа, Кіану Рівза та ще п'ятьох акторів, які виступають у музичних гуртах чи соло.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього 7 сентября 2024

Співачка Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього.

Збитки державі на 28 млн грн: підприємця підозрюють у незаконному заволодінні судном "Готель Баккара" у Києві 7 сентября 2024

Збитки державі на 28 млн грн: підприємця підозрюють у незаконному заволодінні судном "Готель Баккара" у Києві. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

Мінʼюст хоче конфіскувати у Повалій нерухомість, авто і права на пісні 7 сентября 2024

Міністерство юстиції України подало позов до Вищого антикорупційного суду з метою конфіскувати у співачки Таїсії Повалій рухоме та нерухоме майно.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вузлик 4.8
Вузлик

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше