Позитив готується до весілля з таємною коханою

19 апреля 2023

Колишній учасник дуету "Время и стекло", український співак Позитив (справжнє імʼя – Олексій Завгородній) поділився, що серйозно налаштований щодо майбутнього зі своєю коханою, імʼя якої він тримає в таємниці. Артист зізнався, що вже думає про весілля і хоче, щоб церемонія пройшла так, як про це мріє його обраниця.

Виконавець впевнений, що готовий до подружнього життя та народження дітей. Про це він розповів в інтервʼю ЖВЛ на YouTube (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Я точно скажу, що дійсно готовий до родини, до сімʼї. І воно вже хочеться. Я думаю про те весілля, про яке мріє моя кохана. Ми ж знаємо точно, що для дівчат це все. Це свято для них, тому хочеться, щоб було так, як вона захоче", – посміхаючись, поділився Позитив.

Власні діти 33-річного артиста також не лякають, адже він багато часу проводить з похресником. Співак припускає, що в нього можуть народитися двійнята, адже артист має сестру.

"Ми ж двійнята із сестрою, тому я знаю, як справлятися з дівчинкою. Я знаю, що таке – жити з дівчатами. Я думаю, що може бути двійня, і це кльово", – додав Олексій Завгородній.

Варто зауважити, що поміж шанувальників Позитива давно ходять чутки, що він зустрічається зі своєю експартнеркою по шоу "Танці з зірками" Юлією Сахневич.

Як відомо, у квітні минулого року ексдружина артиста Анна Андрійчук розповіла, що після 8 років шлюбу вони з обранцем вирішили розлучитися. Позитив прокоментував розлучення, заявивши, що воно відбулося набагато раніше, ніж про це оголосили публічно. Детальніше про це – читайте в матеріалі.

Раніше OBOZREVATEL писав, що співак майже нічого не розповідає про свою нову обраницю. Відомо, що вони почали зустрічатися до повномасштабної війни. Чому співак приховує обличчя та імʼя коханої – читайте за посиланням.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Такси Мукачево — Львов: безопасное и надёжное межгородское такси 15 октября 2024

Поездка из Мукачево во Львов — это популярный маршрут среди тех, кто путешествует по Закарпатью. Такси становится одним из самых удобных способов передвижения, предлагая прямое сообщение и комфорт

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше