Стало відомо, як виглядає українська модель із 13-м розміром бюсту і в чому її звинувачували фанати

26 апреля 2023

Українська модель plus size, а також авторка та виконавиця власних пісень Міла Кузнєцова відрізняється від інших своїх колег особливо пишними формами. Йдеться про груди красуні, які в неї 13-го розміру. Завдяки своєму бюсту 36-річна українка навіть потрапила до "Книги рекордів України".

Нині груди 13-го розміру – це гордість Кузнєцової. Вона регулярно радує шанувальників свіжими знімками в купальниках та сукнях із глибоким декольте. У Instagram її блог залучив майже 750 тисяч підписників. Хоча сама Міла не завжди вважала свої форми подарунком.

Особливо несолодко було у шкільні роки. Вже у 12-13 років красуня помітно відрізнялася від своїх однолітків. Їй нелегко було підібрати одяг, а кофти завжди доводилося носити на кілька розмірів більше, щоб хоч якось сховати форми.

Незабаром Міла усвідомила, що її груди – це зовсім не мінус, а унікальність і рідкість, якою можна пишатися та ще й заробляти на ній.

Зараз дівчина не соромиться публікувати свої відверті знімки, часто позує у білизні чи інших спокусливих образах. Каже, що сприймає це як частину своєї роботи, тож не бачить у подібних фотосесіях нічого поганого.

"Я впевнена в собі особистість. Звичайно, це був певний крок – брати участь у таких зйомках, але в мене вже напрацьований досвід: одна фотосесія, за нею друга, третя… Тому такі пропозиції я сприймаю як частину своєї роботи", – розповідала якось українка в інтерв'ю OBOZREVATEL.

Однак іноді ці фотографії притягують до себе "небажаних глядачів". Знаходиться багато чоловіків, які вважають за доречне запропонувати моделі секс за гроші. Сама ж Міла запевняє, що на подібні пропозиції ніколи не погоджується, а обіцяли їй не один десяток тисяч доларів.

У пишногрудої українки багато шанувальників. Під кожним її фото тисячі лайків та сотні коментарів із компліментами. Проте трапляється серед них і критика. Деякі інтернет-користувачі вважають, що модель може перегинати з вульгарністю на фотосесіях або публікувати надто "голі" кадри.

А у червні минулого року дівчину захейтили через її відео із синьо-жовтим прапором. Ним вона прикривала свої груди. Деякі коментатори не побачили в цьому патріотизму чи підтримки України, а натомість присоромили блогерку, написавши: "Прапор нашої країни – не парео".

Раніше OBOZREVATEL розповідав, що американська 35-річна модель plus-size Ешлі Грем прикрасила обкладинку нового номера чоловічого видання Maxim і очолила список найсексуальніших жінок світу 2023 року. Пишна знаменитість обігнала таких відомих красунь, як Белла Хадід, Марго Роббі, Кара Делевінь та ін. Вона не боїться показати свої "чесні" знімки без фотошопу і є матір'ю трьох дітей.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мадонна поділилася фотоконтентом зі своєї поїздки до Лондона, куди прихопила з собою 28-річного бойфренда 2 октября 2024

Американська співачка Мадонна у Instagram поділилася фотоконтентом зі своєї поїздки до Лондона, куди прихопила з собою бойфренда, 28-річного Акіма Морріса.

Частка секретних видатків бюджету РФ оновила рекорд 2 октября 2024

Найвища частка закритих видатків у проекті бюджету-2025 традиційно проходить за розділом "Національна оборона". Російська влада засекретила 84,5% оборонних витрат, або 11,4 трильйона рублів.

Чому дитина гризе нігті: розповідає неврологиня 2 октября 2024

Діти часто стикаються з різними емоційними переживаннями та одним із проявів їхнього внутрішнього дискомфорту може стати гризіння нігтів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше