У Росії американського солдата, який приїхав до дівчини, відправили до колонії

20 июня 2024

У Росії американського військовослужбовця Гордона Блека засудили до трьох років і дев'яти місяців колонії загального режиму за погрозу вбивством та крадіжку у своєї колишньої дівчини у Владивостоці. Про це повідомив російський незалежний Telegram-канал Astra в середу, 19 червня.
 
Як відомо, 34-річного сержанта Гордона Блека заарештували у Владивостоці 2 травня за заявою його дівчини 31-річної Олександри Ващюк. З нею він познайомився, коли проходив службу в Південній Кореї. До Росії Блек приїхав всупереч забороні армійського начальства.
 
За словами рідних американця, що стосунки молодих людей були аб'юзивними. Так, колишня дружина Блека заявила журналістам, що якось під час відеодзвінка з його донькою на камеру потрапило те, як Ващюк ударила американця ножем.

Блека звинуватили у погрозі вбивством і крадіжці 10 тисяч рублів для оплати готельного номера, де його було затримано. До цього пара посварилася. Блек визнав свою провину у крадіжці, але не у погрозі вбивством.
 
У суді Вашюк заявляла, що завдану їй шкоду не відшкодовано і наразі вона не готова примиритися з американцем.

Як повідомлялося, у російському Владивостоці затримали військовослужбовця США, який приїхав до РФ з Південної Кореї в особистих справах. Гордона Блека затримали за заявою його російської дівчини про крадіжку та побиття. Суд Владивостока заарештував американця до 2 липня.

Нагадаємо, торік в російському Єкатеринбурзі затримали журналіста газети The Wall Street Journal Евана Гершковича за підозрою у шпигунстві. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві через спеку зросла забрудненість повітря 1 июля 2024

У Києві через спеку зросла забрудненість повітря

Вибори у Франції: Макрон закликав об’єднатися проти ультраправих 1 июля 2024

Другий тур парламентських виборів у Франції відбудеться вже на поточному тижні – 7 липня. Він остаточно визначить переможців у мажоритарних округах.

Стало відомо, чому Метт Деймон застерігав Бена Аффлека від стосунків із Лопес 1 июля 2024

Близький друг актора Бена Аффлека, актор Метт Деймон з самого початку переконував його не починати стосунків з співачкою Дженніфер Лопес, так як знав, що все знову закінчиться розривом.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Юлія Бешковецька 1.0
Юлія Бешковецька

Отзывов: 1

Жах 0.1
Жах

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше