Фронтмен ТНМК Фагот опинився в епіцентрі вибуху на Оболоні в Києві

1 июля 2024

У неділю, 30 червня, російські окупанти завдали ракетного удару по Києву. Під час повітряної тривоги уламки російської ракети влучили в багатоквартирний будинок у районі Оболонь. Фронтмен гурту ТНМК Олег Михайлюта (Фагот) опинився в епіцентрі вибуху.

У коментарі OBOZ.UA виконавець зізнався, як відреагував на те, що сталося. А також розповів про реакцію людей, які теж стали свідками влучання.

"Вчора ввечері я приїхав на Оболонь, припаркував автомобіль біля свого будинку, і через хвилин десять буквально поруч прилетіло, – розповідає музикант. – Вибух був дуже гучним. Можливо, так відреагував на нього, тому що це сталося фактично під боком… Люди реагували по-різному. Хтось, пробігаючи, вигукнув: "От і нас з бойовим хрещенням". Хтось у сльозах та істериці біг до під’їзду, де це сталося. Звуку повітряної тривоги я не чув, тому все було неочікуваним".

Михайлюта каже, що його цивільна дружина, дизайнерка Ольга Навроцька, дізналася про те, що сталося, вже з його повідомлення в Instagram. Музикант написав у соцмережі: "От так приїхав квіточки полити додому".

Нагадаємо, ввечері 30 червня мер Києва Віталій Кличко повідомив про роботу ППО на Київщині. Згодом міський голова поінформував, що уламки збитої ракети впали на один з будинків на Оболоні. Пізніше стало відомо, що по допомогу до медиків звернулися кілька жителів будинку через гостру реакцію на стрес. Одну жінку госпіталізували.

"У 14-поверховому будинку часткова руйнація балконів на двох поверхах. Також загроза руйнації балкона ще на одному з поверхів. Пожежу в будинку локалізовано. Рятувальники продовжують перевіряти квартири", – поінформував мер Києва.

Як уточнили у ДСНС, внаслідок падіння уламків пошкоджено балкони на 6 та 7 поверхах. Також існує загроза руйнації балкона на 8-му поверсі багатоповерхівки. З будинку на Оболоні евакуювали 10 мешканців.

Раніше OBOZ.UA писав, що Rammstein після співпраці з росіянами несподівано на концерті підтримав українців, але прапор не показав.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український письменник, який у 2014 році передбачив втечу Януковича, розповів, що йому підказує інтуїція щодо закінчення війни 3 июля 2024

Український письменник, який у 2014 році передбачив втечу Януковича, розповів, що йому підказує інтуїція щодо закінчення війни Віталій Капранов прислухається до своїх і чужих передчуттів

Как правильно выбрать спиннинг? 3 июля 2024

Любой спиннинг представлен удилищем, на котором закреплены пропускные кольца для лески (шнура) и крепление для катушки. Особенность рыбалки при помощи спиннинга состоит в использовании подвижных приманок

Бужинська відпочиває в турецькій Анталії з молодшими дітьми 3 июля 2024

Співачка Катерина Бужинська відпочиває в турецькій Анталії з молодшими дітьми, 7-річними Катрусею та Дмитриком.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 4

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше