Росіяни скинули на свою територію ще дев'ять ФАБів і ракету - ЗМІ

1 июля 2024

Ще дев'ять ФАБів і одну ракету Р-77 випадково скинули російські війська на Білгородську область РФ за останні чотири дні, пошкоджено п'ять будинків, Про це, посилаючись на власні джерела інформації, пише російський незалежний ТГ-канал Astra.

"За 28 червня у регіоні знайшли одразу чотири ФАБ: у районі сіл Крутий Лог, Нова Таволжанка, Добре та біля житлового будинку не вулиці Виноградна у селі Крутий Лог. У всіх чотирьох випадках ніхто не постраждав. 29 червня у полі у Шебекінському міському окрузі, за 5 кілометрів від селища Маслова Пристань вперше знайшли ФАБ-3000. Авіабомба вибухнула. Оскільки падіння сталося у полі, жертв і постраждалих вдалося уникнути", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що того ж дня ФАБ-250 упала біля житлових будинків у селищі Розумне.

"Пошкоджено п'ять житлових будинків, постраждалих немає. Цього ж дня у полі в районі села Камизіно впала російська ракета Р-77. Ніхто не постраждав", - повідомили джерела ASTRA в екстрених службах регіону.

А 30 червня ФАБи знайшли у селі Пристень у полі у Білгородському районі і в районі села Бочківка. Постраждалих теж не було.

"Таким чином, загальна кількість скинутих Росією бомб на свої та окуповані території України досягла як мінімум 119 за березень, квітень, травень та червень 2024 року", - повідомляє видання.

 
 

Раніше повідомлялося, що Росія з березня по середину червня скинула на власні території понад 100 авіабомб.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Після Куби російські військові кораблі направилися до Венесуели 3 июля 2024

Росія намагається "показати підтримку і забезпечити присутність ВМС в оперативно важливих районах Атлантичного океану".

У Литві розробили план евакуації Вільнюса на випадок війни 3 июля 2024

Влада Литви забезпечить евакуацію міста за 1,5 дня у разі війни. Також планують розробити заходи щодо посилення оборони столиці

Кодирование от алкоголизма: эффективные методики и принципы 3 июля 2024

В данной статье мы рассмотрим, что представляет собой кодировка от алкоголизма, какие существуют методики, и как медицинский центр Garmed в Киеве предлагает помощь в этом вопросе

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Apsen Diamond 5.0
Apsen Diamond

Отзывов: 1

Анатолій 5.0
Анатолій

Отзывов: 4

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше