Зубожілий Каньє Вест змушений благати Кардашян про допомогу - інсайдер

30 июня 2024

Фото Getty Images

Американський скандальний репер Каньє Вест має проблеми з фінансами й був змушений звернутися по допомогу до колишньої дружини, теледіви Кім Кардашян.

Про це пише видання In Touch.

За словами інсайдера, репер із загрозливою швидкістю витрачає свої заощадження і це дуже серйозно "б'є" по його банківських рахунках. Відколи у 2022-му році компанія Adidas перестала співпрацювати з Вестом через його антисемітські висловлюваня, він втратив дуже багато грошей.

"Спочатку він не дозволяв, аби проблеми вплинули на його звичку витрачати гроші, він витрачав все більше, аби показати, що все в порядку, але потім у нього не залишилося виходу, окрім як скоротити витрати. Наприклад, приватні літаки він замінив на звичайні пасажирські авіарейси", - йдеться у повідомленні.

За даними видання Forbes, статки репера до 2022 року оцінювалися у 2 мільярди доларів, а після втрати контракту з Adidas вони скоротилися до 400 мільйонів.

Кім та Каньє до розлучення

Зазначається, що Каньє не звик контролювати витрати і це стало сильним ударом по його его. А Кім Кардашян тим часом розумно поводилася з грошима. Її бізнес процвітає. Вона може забезпечити дітей, а от Весту навіть аліменти виплачувати важко.

"Це поставило його у принизливе становище і він змушений був попросити Кім допомогти йому. Змушений зізнатися їй, що все не так добре, як він вдавав, для нього це дно, єдине, що нижче — це розоритися зовсім, тому йому довелося просити її про допомогу", - додає інсайдер.

Нагадаємо, нещодавно Каньє Веста та його дружину Б'янку Сенсорі справді помітили в економ-класі літака на рейсі до Японії.

Як відомо, днями Б'янка знову епатувала публіку своїм сміливим образом - вона з'явилася на вечірці з клейкою стрічкою на грудях.

Як відомо, Кім Кардашян навіть розмовляла з Каньє Вестом про сороміцькі образи його чинної жінки.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Постачання електромобілів Tesla знижуються другий квартал поспіль 2 июля 2024

Постачання електромобілів Tesla знижуються другий квартал поспіль

Гумористка Лєра Мандзюк потрапила в скандал через жарт про "тупеньких дітей" 2 июля 2024

Лєра Мандзюк потрапила в скандал через жарт про "тупеньких дітей". Батьки поставили українську гумористку на місце Артистка попросила вибачення

Через кілька років у AirPods можуть з'явитися камери 2 июля 2024

Через кілька років у AirPods можуть з'явитися камери

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Прометей  
Прометей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше