Присяжна в суді над Алеком Болдвіном розповіла вражаючі деталі справи: вбивство треба було "повісити" на знаменитість

25 июля 2024

Мартіна Маркес, присяжна у справі Алека Болдвіна про ненавмисне вбивство української операторки Галини Гатчінс, назвала судовий процес "безглуздим". Жінка зізналася, що мала сумніви чи справді те, що відбулося – це провина актора.

36-річна мешканка Нью-Мексико Маркес, лікарка з онкології, зазначена в судових документах як присяжна № 1. Мартіна розповіла журналу People: вона "була відкритою для того, щоб вислухати факти" з самого початку судового розгляду. Однак, коли обвинувачі та захист представляли докази та вимагали коментарі від свідків протягом перших двох днів судового процесу, вона переконалась  – "справу неправильно розглядали з самого початку".

66-річний Болдвін тримав реквізитний пістолет на зйомках вестерну "Іржа" у 2021 році та раптово вистрілив зі зброї, убивши операторку Галину Гатчінс і поранивши режисера Джоела Соузу. Акторові було пред’явлено звинувачення в ненавмисному вбивстві. Зірка стверджував, що не натискав на курок і не знав, чому в пістолеті були бойові патрони.

Під час судового розгляду спеціальний прокурор Ерлінда Джонсон зобразила Алека "безрозсудною" людиною, яка ігнорувала стандартний протокол безпеки, що, за її словами, сприяло смерті Гатчінс. Але Маркес була упевнена – справу розглядатимуть, як "нещасний випадок". "Звинувачення в обвинувальному висновку здалося трохи суворим", – зазначила лікарка. 

На одному з показаних відео, що було знято завдяки Тімотео Бенавідеза, лейтенанту офісу шерифа округу Санта-Фе, присяжні побачили, як поліцейському передає пістолет зброярка Ханна Гутьєррес-Рід. Вона була засуджена в березні за ненавмисне вбивство і зараз відбуває 18 місяців у в’язниці.

"Це не мало сенсу, – продовжує Маркес. – Ви не повинні дійсно торкатися доказів і переміщати їх з місця на місце. Тож це викликало у мене сумніви щодо ситуації, тому що [пістолет] міг бути в руках багатьох людей до того моменту, як лейтенант фактично його конфіскував".

Мартіна каже, що покладає провину на Гутьєррес-Рід: "Я відчувала, що вона несе відповідальність за те, що сталося". На запитання, чи думає вона, що прокуратура переслідує Болдвіна, тому що він знаменитість, Маркес погодилася: "Я думаю, що так і було. Я відчуваю, що їм потрібно було приписати [смерть] комусь".

Раніше OBOZ.UA писав про те, що сцену з фільму "Іржа", через яку Алека Болдвіна звинуватили у вбивстві українки Галини Гатчінс, вирізали. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Данія надасть Україні другу партію літаків F-16 16 сентября 2024

Точна дата і кількість винищувачів у нових поставках залишаються засекреченими з міркувань оперативної безпеки.

Ракетні атаки на Україну: від чого залежить час підльоту ракет 16 сентября 2024

Ракетні атаки на Україну: від чого залежить час підльоту ракет

Фемілі-лук від зіркової мамці: Періс Хілтон зазнімкувалася з обома дітками на руках 16 сентября 2024

Американська світська левиця та діджейка Періс Хілтон, яка на початку серпня хизувалася відпочинком з маленькими дітьми на яхті, в Instagram показала фото з ними у осінньому одязі її бренду.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше