Про Україну не говорили: у США пройшли дебати кандидатів у віцепрезиденти

2 октября 2024

У США відбулись дебати між кандидатами у віцепрезиденти Тімом Волзом від Демократичної партії та Джей Ді Венсом від Республіканської. Теледебати пройшли у студії CBS News у Нью-Йорку 1 жовтня, повідомляє BBC.

Під час дебатів обговорювали, зокрема, ситуацію на Близькому сході, американську економіку, права жінок на аборт, міграцію та глобальне потепління. Кандидати у віцепрезиденти США майже нічого не говорили про Україну.

Щодо війни Росії проти України кандидат від демократів Тім Волз акцентував, що слова експрезидента Дональда Трампа про угоди з очільником Кремля Володимиром Путіним та лідером КНДР Кім Чен Ином є небезпечними та шкодять інтересам США.
 

Також під час теледебатів кандидати у віцепрезиденти США розкритикували один одного за підходи до зовнішньої політики, однак обидва погодилися, що підтримка союзників є необхідною.
 
На думку глядачів CNN, Ді Венс мінімально переміг Волза в дебатах. Так, 51% опитаних виборців відповіли, що Венс виступив краще, а 49% віддали перевагу Волзу.

До дебатів ті ж самі виборці віддавали перевагу Волзу як кандидату, від якого вони очікували сильнішого виступу: 54% проти 45%.

Нагадаємо, згідно з останнім опитуванням, віцепрезидентка США Камала Гарріс на 2% випереджає колишнього президента Дональда Трампа в найважливішому штаті Пенсільванія, що вагається.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Мірошниченко з прийомною донею влаштували йогу посеред кімнати 2 октября 2024

Адвокатка й багатодітна мама Інна Мірошниченко у своєму Instagram часто демонструє сімейне життя. Вкотре вона поділилася фрагментом буднів із дітьми у сторіс.

Водію стало погано за кермом: у Києві некерована вантажівка протаранила кілька авто 2 октября 2024

Водію стало погано за кермом: у Києві некерована вантажівка протаранила кілька авто. Подробиці і відео Обставини та причини ДТП встановлять правоохоронці

Підозрюваний у замаху на Трампа заявив, що не визнає себе винним 2 октября 2024

Чоловік відкинув звинувачення за п'ятьма пунктами, зачитаними йому під час п'ятихвилинного засідання у понеділок.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше