Тімур Мірошниченко розповів, як розподіляється бюджет в їхній сім'ї

4 июля 2024

Український телеведучий Тімур Мірошниченко зізнався, що має спільний сімейний бюджет. Він разом з дружиною, адвокаткою Інною, відкрили сумісний банківських рахунок, а ініціатором такого рішення був шоумен.

Телеведучий наголосив, що відбулося це після того, як дружина народила старшу доньку Мію, якій зараз вже 6 років. Про свій вклад у бюджет родини він розповів у проєкті Маші Єфросиніної "Квиток на Марс".

"Я наполіг на тому, щоб він у нас був спільний. Це якраз був період, коли Інна була у декреті після народження Мії, й в той момент вона не заробляла, тобто у неї не було своїх вільних грошей. Мені просто набридло скидати на карту гроші один раз на кілька днів. Вмовляти не треба було [створити спільний рахунок]. Я просто пішов і зробив. Пішов в банк і сказав: "Давай рахунок буде спільний, а картки фізичні різні". Мені приходять гроші й вона ними користується. Якими б класними стосунки не були, але я розумію, що просити гроші це завжди трохи неприємно", – розповів Мірошниченко.

Він зазначив, що попри наявність спільного рахунку, на який пара переказує довільні суми від себе, кожен все одно має особисті кошти. Зокрема, не лише Інні Мірошниченко доводилося жити на зароблені чоловіком гроші, а й навпаки.

"То пандемія, то повномасштабна війна, навіть той же 2022 рік. Я практично не заробляв. Була одна зарплата, якої не вистачало. Не пам'ятаю, коли саме це було. Пам'ятаю момент, що я навіть проговорював це Інні, що ми живемо твоїм коштом", – пригадав телеведучий.

Мірошниченко додав, що психологічно для нього не було важко, коли він заробляв менше за дружину, і на сімейний рахунок надходили менші суми з його боку. "Якихось саме переживань за сімейний бюджет у мене там не було, що я там не заробляю, а Інна зараз заробляє. Були просто переживання, як чоловікові надзвичайно важливо реалізовуватися", – зазначив він.

Сім'я Мірошниченків складається з шести людей – самого подружжя, біологічних дітей, 6-річної Мії та 4-річного Марка, та прийомних, 3-річного Марселя й 8-річної Ангеліни.

Раніше OBOZ.UA писав, що Інна Мірошниченко розповідала, з якими складнощами вже довелося стикнутися після того, як в родині опинилася ще одна прийомна дитина, та чому її адаптація проходить важко.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На фрілансі в Україні знизилася конкуренція 6 июля 2024

На фрілансі в Україні знизилася конкуренція

Xiaomi виведе відкриті TWS-навушники OpenWear Stereo на світовий ринок 6 июля 2024

Xiaomi виведе відкриті TWS-навушники OpenWear Stereo на світовий ринок

Ірина Сопонару показала свої весільні фото з Рісом Бейнхемом 6 июля 2024

Акторка Ірина Сопонару, яка у травні вийшла заміж за свого коханого-британця, поділилася в Instagram їхніми весільними фотографіями.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Massagist 3.9
Massagist

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше