Путін наказав дати армії "засоби ураження" та вивчати зброю НАТО

21 сентября 2022

Президент Росії Володимир Путін на засіданні з питань розвитку оборонно-промислового комплексу закликав забезпечити постачання "засобів ураження" в армію РФ, а також "вивчати західну зброю", що застосовується в Україні. Про це повідомило провладне російське інформагентство РІА Новости у вівторок, 20 вересня.

"Організаціям ОПК необхідно в найкоротші терміни забезпечити постачання необхідного озброєння та техніки до військ, засобів ураження", - заявив глава правлячого режиму РФ.
 

Він також додав, що планує обговорити з представниками військової промисловості постачання зброї саме до військ, які перебувають в Україні.
 
Глава Кремля наголосив на необхідності вивчати зразки західної зброї, яка застосовується в Україні. При цьому він додав, що російські аналоги нібито ефективно "протистоять" їм.
 
"На підтримку нинішнього режиму в Києві, як відомо, фактично кинуто всі запаси арсеналів НАТО, а це означає, що ми повинні і можемо їх вивчати ці арсенали і те, що там є, і те, що використовується проти нас", - заявив Путін.

Він також хоче, щоб в оборонній сфері було 100% імпортозаміщення. З цією метою він закликав наростити виробничі потужності та скоротити терміни виробництва.
 
Нагадаємо, в Міноборони США заявили, що Путіну доведеться змінити воєнні цілі в Україні, оскільки військова поразка та нестача ресурсів доводять нездатність Росії досягти своїх початкових намірів.
 
Чи друг Путіну Сі Цзіньпін? Преса про саміт ШОС

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Струс мозку: як розпізнати і що робити 28 марта 2024

Струс мозку: як розпізнати і що робити

Продюсер фільму "Пірати Карибського моря" анонсував продовження франшизи 28 марта 2024

Кінець епохи Джонні Деппа? Продюсер фільму "Пірати Карибського моря" анонсував продовження франшизи Кінокомпанія працює над двома майбутніми фільмами-продовженнями

Кароль поділилася з підписниками у своєму Instagram новою порцією кадрів з фотосету 28 марта 2024

Співачка Тіна Кароль поділилася з підписниками у своєму Instagram новою порцією кадрів з фотосету.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше