59-річна Белуччі представила нестандартну зйомку у дещо дивних місцях

21 июня 2024

59-річну італійську актрису Моніку Белуччі найчастіше звикли бачити в образах розкішної діви, у гламурному одязі, з коштовностями та на красивих локаціях.

Відійти від звичного лоску вирішило видання Beyond Noise, яке влаштувало акторці геть нестандартну зйомку у дещо дивних місцях. Зокрема, на знімках актриса позує у стильних луках на тлі підвальних труб, а також у холі, на будівництві й таке інше.

Зірка, до речі, раніше позувала у сукні українського бренду

фото Juergen Teller studio

Автори зйомки хотіли створити контраст між витонченістю моделі та урбаністикою локацій
фото Juergen Teller studio

Хутряна сукня - це щось точно нестандартне

фото Juergen Teller studio

фото Juergen Teller studio

Белуччі знялася у незвичній фотосесії

фото Juergen Teller studio

Як відомо, слідами Белуччі, принаймні у моделінгу, йде її старша дочка Дева. Дівчина є амбасадоркою бренду Dior, а також виходить на подіуми в рамках Тижнів моди і знімається для різноманітних глянців.

Нагадаємо, Белуччі має також молодшу доньку Леоні. Вона не так активно веде соцмережі, як її старша сестра, та цілеспрямовано уникає суспільної уваги. Обидві дівчинки, як відомо, народилися у шлюбі зірки з французьким актором Венсаном Касселем.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сердючка не виступатиме на ATLAS 2024: в чому причина 27 июня 2024

Шанувальники артистки Вєрки Сердючки, які сподівалися побачити її перформанс на цьогорічному ATLAS, отримали невтішну новину. SERDUCHKA & BAND не братимуть участь у музфестивалі, який відбудеться в липні.

Наталка Карпа замилувала обіймашками 4-річної доньки з 5-річним сином Тарабарової 27 июня 2024

Співачка Наталка Карпа поділилася яскравими світлинами з дружньо-сімейного відпочинку в Карпатах. На них вона сама, її 4-річна донька Злата, співачка Світлана Тарабарова та її діти: 5-річний Іван, 3-річна Марія та 1-річна Поліна.

ЗМІ: Росіяни написали понад 3500 доносів, найбільше - за критику війни 27 июня 2024

Аналіз видання Важные истории свідчить, що "ЛГБТ-пропаганда" і навіть "русофобія" непокоять громадян РФ менше ніж антивоєнні висловлювання.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше