13-річна дочка Анатоліча відмовилася від російської екскурсії в Мілані: ведучий різко звернувся до прихильників "какая разніца"

14 сентября 2024

Український шоумен Анатолій Анатоліч розповів, як його 13-річна донька Аліса відмовилися слухати ексурсію в Мілані. Причиною стало те, що туристів знайомили з містом російською мовою.

"Просто мені було неприємно слухати", – розповіла юна українка. Аліса припустила, що гід могла бути росіянкою, адже вона мала певний акцент. Запис телефонної розмови з донькою Анатоліч опублікував на своїй Instagram-сторінці.

Аліса зауважила, що від екскурсії відмовилася не тільки вона, але й уся компанія. Крім того, дівчинка додала, що була вбрана у футболку з написом "Україна" англійською. "Дивляться на "Ukraine" і розмовляють російською", – розповіла донька Анатоліча.

Шоумен прокоментував інцидент під дописом, висловивши свою думку: "Я коли потрапляю на блогерів, які повертаються знову на російську, бо вже під Бучею бурятів нема, і жопа вже не так стискається від страху, я завжди думаю чим вони керуються?"

Ведучий навів чимало аргументів, які ілюструють чому вираз "мені так зручно" не завжди працює. "Аргумент "какая разніца" звучить зараз, як знущання. Бо "разніца" очевидна. Мова – це найпростіший ідентифікатор хто ти є", – написав він. Анатоліч додав, що пишається позицією своєї старшої доньки, яка рефлексує та розуміє. "Вона моя донька і можливо пафосно прозвучить, але й донька України. За нею і такими як вона наше майбутнє. Космополітичне. Сучасне. Європейське", – йдеться у дописі.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як україно-венесуельський хореограф та співакАмадор Лопес, який у 2022 році отримав український паспорт, розповів резонансні подробиці про набуття громадянства. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Обіцяла "інвалідність": голову МСЕК у Київській області затримали на хабарі 18 сентября 2024

Обіцяла "інвалідність": голову МСЕК у Київській області затримали на хабарі

Дружина Павліка показала свої вдалі та невдалі ракурси. Відео 18 сентября 2024

Блогерка Катерина Репяхова вирішила нагадати своїм підписникам, що яку ідеальну картинку на бачили би вони на своєму екрані, справжня, "жива" реальність може суттєво від неї відрізнятися.

Психологи розказали про що свідчить погана поведінка вашої дитини 18 сентября 2024

Поведінка дитини завжди говорить про щось батькам, адже саме таким чином малеча висловлює свої почуття та передає емоції.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

WINCO.COM.UA 5.0
WINCO.COM.UA

Отзывов: 1

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше