41-річна принцеса Греції Феодора вийшла заміж за американця: весілля відкладали двічі

30 сентября 2024

Принцеса Греції й Данії Феодора у суботу, 28 вересня, вийшла заміж за американського адвоката Метью Кумара після того, як двічі відкладала весілля. Закохані почали свої стосунки ще у 2016 році, а взяти шлюб планували у 2020-му. Але пандемія змусила скасувати свято.

Через 8 років у статусі хлопця і дівчини, пара все ж змогла офіційно закріпити свій шлюб і провести церемонію у кафедральному соборі в Афінах, Греція, де рівно 60 років тому вінчалися батьки нареченої – король Костянтин II й Анна-Марія Данська. Як пише People, 41-річна грецько-данська принцеса Феодора оголосила про заручини з адвокатом з Лос-Анджелеса в листопаді 2018 року.

Їхнє весілля відкладалося двічі. Спершу у 2020 році, коли почалася пандемія коронавірусу. Наречені змінили дату на початок літа 2023 року, але через смерть батька Феодори у віці 82 років його теж довелося відкласти.

"Бажання пари провести весілля в Афінах відображає їхню любов до Греції, міцні зв'язки, які вони підтримують з країною, і їхнє бажання поділитися грецькою культурою, гостинністю і самобутністю зі своїми гостями", – йдеться в оголошенні про весілля принцеси Теодори та Метью Кумара.

Під час церемонії наречену до вівтаря відводив не батько, як це заведено робити, а її старший брат, кронпринц Павло.

Принцеса Феодора мала розкішну пишну весільну сукню із відкритими плечима. На білому вбрані мерехтіла бісерна вишивка білого кольору. Свій образ принцеса готувала ще з 2020 року, а сукню для неї створила грецька дизайнерка Селія Крітаріоті, яка співпрацює з Бейонсе, Ніколь Кідман і Тейлор Свіфт.

Daily Mail зазначає, що Феодора на голову одягнула діадему від Cartier. Ця прикраса, який включає діаманти й платину, була натхненна лавровим вінком.

Раніше OBOZ.UA писав, що зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Христина Федорак вийшла заміж. Вона повідомила, що офіційно змінила прізвище.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Захід має докази, що Китай постачає військові дрони Росії - ЗМІ 30 сентября 2024

Звіт, отриманий західними офіційними особами, вказує на значну ескалацію участі Пекіна у російсько-українській війні.

У Києві сталась бійка між компанією молодих людей і чоловіком 30 сентября 2024

У Києві сталась бійка між компанією молодих людей і чоловіком: перші деталі і фото На місце події приїхали правоохоронці та лікарі

Іран вимагає екстреного засідання Ради безпеки ООН 30 сентября 2024

Після вбивства лідера Хезболли Хасана Насралли Іран вимагає екстреного засідання Радбезу ООН.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше