У Києві на Троєщині в озері виявили тіло чоловіка

15 июня 2024

У Деснянському районі Києва в озері Верхнє Вигурівське виявили тіло чоловіка. Щоб транспортувати потопельника на берег на місце викликали рятувальників.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій. Обставини трагічного випадку встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 13 червня о 7:51 до них надійшло повідомлення від поліцейських про те, що на вул. Миколи Закревського, в озері Верхнє Вигурівське, що у Деснянському районі знаходиться тіло людини.

"На місці було встановлено, що на поверхні води на відстані 1 м від берега знаходиться труп чоловіка, за допомогою шансового інструменту рятувальники транспортували його до берега. На місці працювала 1 одиниця основної пожежно-рятувальної техніки, а також 5 чоловік особового складу", – уточнили в ДСНС.

Нагадаємо, у столиці цього року не відкриватимуть пляжний сезон, враховуючи дію воєнного стану. Таке рішення ухвалено на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Деснянському районі Києва в понеділок, 10 червня, в озері Алмазне виявили тіло жінки. Щоб доправити загиблу на берег, на місце викликали рятувальників.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сукня Дакоти Джонсон просто впала під час інтерв'ю, але зірка "50 відтінків сірого" елегантно викрутилась 23 июня 2024

Сукня Дакоти Джонсон просто впала під час інтерв'ю, але зірка "50 відтінків сірого" викрутилась. Відео Фанати відзначили професіоналізм акторки

Каволі вважає, що РФ погрожуватиме НАТО роками 23 июня 2024

Політичне та економічне об’єднання Росії, Китаю, Ірану та Північної Кореї "викликає глибоке занепокоєння" на Заході.

У Барселоні планують заборонити здавати житло туристам 23 июня 2024

Барселона є одним із найжвавіших туристичних напрямків Іспанії. Столицю Каталонії щороку відвідує понад 12 мільйонів туристів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше