18-річну дочку Круза у сукні-бюстьє зазнімкували на випускному у Нью-Йорку. Фото

21 июня 2024

18-річна дочка акторів Тома Круза та Кеті Холмс Сурі, яка нещодавно вступила до університету Карнегі-Меллона, потрапила в об’єктив папараці під час випускного.

Як пише Page Six, дівчинку сфотографували на вулицях Нью-Йорка у компанії однокласників. Для урочистості Сурі обрала асиметричну мідісукню-бюстьє з квіткови принтом.

До речі, Сурі вивчатиме дизайн. Сам зірка "Місії нездійсненної" не бачився і не спілкувався з донькою вже купу років. Однак, із чуток, виконує перед нею фінансові зобов’язання, виплачуючи аліменти. Також Круз ніби збирається оплачувати навчання в університеті.

Як відомо, головною причиною поганих відносин Сурі і Тома є саєнтологія. Через релігію, прихильником якої є актор, Кеті Холмс, подейкують, і втекла від нього. Згодом церква заборонила Крузу спілкуватися з дитиною, адже "на першому місці має бути релігія".

Нагадаємо, Сурі часто потрапляла в об’єктиви папараці на вулицях Нью-Йорка із мамою Кеті Холмс. Зі слів близького до них інсайдера, актриса повністю підтримує вибір професії дочки.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой 13 октября 2024

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой ✔️ спонсор статьи интернет магазин косметики ❤️ Feelbeauty.com.ua ❤️ только 100% оригинал, супер цены и положительные отзывы, бесплатная и быстрая доставка по Киеву и всей Украине

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Охрімчук Тетяна  
Охрімчук Тетяна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше