18-річну доньку Круза помітили з хлопцем на випускному. Фото

24 июня 2024

18-річна донька акторів Тома Круза та Кеті Холмс, Сурі днями відсвяткувала свій випускний зі школи у Нью-Йорку.

Папараці зазнімкували дівчину у колі її друзів та хлопця, який супроводжував доньку Круза на випускний. Вона виглядала щасливою та багато сміялася.

Для святкування закінчення школи Сурі обрала корсетну сукню на бретелях у квітковий принт, образ вона доповнила золотими босоніжками на підборах. На руці у неї була бутоньєрка, яку традиційно одягають на святкування закінчення школи.

За даними Daily Mail, Сурі супроводжував її однокласник Тобі Коен, він музикант-початківець. Пишуть, що він чимось схожий на батька Сурі.

Сам Том Круз, очікувано, не з'явився на випускному рідної доньки, з якою не бачився понад 12 років. В цей час актор розважався на концерті Тейлор Свіфт у Лондоні.

Нагадаємо, Том Круз не спілкується з донькою через релігію, яку він сповідує - саєнтологію.

Як відомо, у Круза є ще двоє старших дітей, яких він всиновив у шлюбі з акторкою Ніколь Кідман. Вони пішли по стопах батька й теж сповідають саєнтологію.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності 28 сентября 2024

"Чи багато в мене хейтерів? Повно!" Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності Анастасія Покрищук пояснила, чому уникає розмов про особисте життя в соцмережах

Стало відомо, як природні аромати впливають на наше тіло та розум 28 сентября 2024

Аромати мають певний вплив на наше фізичне та психічне самопочуття.

Соловій повідомила рішення суду щодо її скандального висловлювання в Чорноморську 28 сентября 2024

Скандальна історія навколо співачки Христини Соловій та її липневого виступу в Чорноморську, де вона нецензурно висловилася щодо старої назви міста, Іллічівськ, схоже, офіційно завершилася.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше