Білоруси штурмують кордон Польщі

6 марта 2023

Нелегали з Білорусі, озброївшись різаками для дроту та драбинами, продовжують штурмувати кордон із Польщею. Про це повідомляє прикордонна служба Польщі.

"Нелегальні мігранти вже готуються до незаконного перетину кордону з Білорусі до Польщі. Вони знають, що це незаконно, тому платять організаторам, які доставляють їх до самого кордону, надають драбини, ножиці для різання металу", - йдеться у повідомленні.

На підтвердження своїх слів польські прикордонники опублікували відео, на якому видно, як група нелегалів із рюкзаками на спинах з боку білоруського кордону пробирається лісом у напрямку Польщі. У одного з чоловіків на спині розкладні драбини.

Нагадаємо, Польща з 10 лютого закрила прикордонний перехід з Білоруссю Бобровники – Берестовиця з метою безпеки. У Білорусі, у свою чергу, розкритикували таке рішення.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше