Рада змінила процедуру нарахування пенсій

29 марта 2016

Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до статті 40 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо порядку визначення заробітку для обчислення пенсії".

Відповідний законопроект депутати підтримали сьогодні, 29 березня.

Згідно з ним встановлено "для обчислення пенсії враховувати заробітну плату за весь період страхового стажу починаючи з 1 липня 2000 року.

"За бажанням пенсіонера та за умови підтвердження довідки про зарплату первинними документами або в разі, якщо страховий стаж починаючи з 1 липня 2000 року становить менше 60 місяців, для обчислення пенсії також враховується заробітна плата за будь-які 60 календарних місяців страхового стажу підряд за 30 червня 2000 року незалежно від перерв", - зазначає прес-служба парламенту.

Раніше повідомлялося, що з 1 травня Кабмін проведе перший етап підвищення соціальних стандартів. За словами прем'єра, у травні соцстандарти підвищать на 6%, а загалом протягом 2016 року планується підвищення соцтандартів на 12%. 

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності 19 апреля 2024

Два різні світи. Який вигляд має молодша сестра Вікторії Бекхем, що працює паркувальницею та уникає публічності Сестри зберегли теплі стосунки

Біль у стегні: 6 порад, які допоможуть 19 апреля 2024

Біль у стегні: 6 порад, які допоможуть

Мейхер знов на собі продемонструвала одяг власного бренду 19 апреля 2024

Хто-хто, а екс-"ВІА Гра" і бізнесвумен Надія Мейхер знає, як зекономити на рекламі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше