Рак повернувся через 12 років: українська ведуча повідомила, що лікується від онкології

23 апреля 2024

Ведуча телеканалу "Прямий" та дружина нардепа від "Європейської солідарності" Володимира Ар'єва Наталка Фіцич розпочала курс лікування раку. Ця хвороба повернулася до тележурналістки через 12 років після минулого лікуванняю

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook. Фіцич зазначила, що намагатиметься продовжити працювати в етері, але зі змінами.

"Від завтра моє життя змінюється. Я починаю курс лікування і намагатимусь продовжити працювати в ефірі, щоправда і тут зміни. У мене онкологія, виявлена на початку, на щастя. Війна і ті біди, що звалилися на мене за останні роки, далися взнаки. Рак повернувся. 12 років тому він також був на початковій стадії. Недавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а дарма", – йдеться в повідомленні.

Журналістка уточнила, що пухлини знайшли декілька тижнів тому. Їх видалили, але, як згодом виявилось, не повністю.

Вона зазначила, що планує продовжувати працювати на телеканалі, але зі змінами у графіку у зв'язку з новим сезоном. Від понеділка до п'ятниці вона буде вести етер разом з партнером о 13:00 та сама в 14:00.

Крім того, Фіцич закликала всіх бути уважними до свого здоров'я: пройти медичний огляд, здати базові аналізи та перевірити стан хронічних захворювань.

"Війна і тривоги усім нам даються взнаки. І краще виявити проблеми на початках. Я боротимусь, як бореться зараз уся країна. Бо поруч є ті, кому ми потрібні. Життя варте цієї боротьби", – додала вона.

Нагадаємо, перша леді України Олена Зеленська звернулася до Кейт Міддлтон після того, як вона зізналася про свою боротьбу із раком. Дружина українського гаранта висловила підтримку 42-річній принцесі Уельській, побажавши їй якнайшвидшого одужання.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима 3 мая 2024

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима Раніше він знімався в рекламі Нової пошти

Кендалл Дженнер розказала про догляд за обличчям і показала весняний мейк 3 мая 2024

Американська супермодель Кендалл Дженнер розказала про секрети і лайфхаки своєї б'юті-рутини.

Фізики на крок наблизилися до розуміння блискавок - біля блискавок, що сходять, засікли рентгенівські спалахи 3 мая 2024

Фізики на крок наблизилися до розуміння блискавок - біля блискавок, що сходять, засікли рентгенівські спалахи

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше