Ральф против интернета

20 ноября 2018

Студия Disney представила новый анимационный фильм "Ральф-разрушитель 2: Интернетри". Режиссером нового мультфильма выступил Дело Мур, сценаристом - Фил Джонстон, продюсером - Кларк Спенсер, которые работали над первой частью.

Мультфільм "Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі" (2018) – продовження анімаційного хіта 2012 року про громилу Ральфа – героя комп’ютерної гри, який мешкає в ігровому автоматі "Цукрові гонки". На глядачів чекають нові пригоди чарівного цифрового хлопця. За допомогою wi-fi він разом із напарницею і найкращою подругою, веселою автогонщицею Ванілопою фон Кекс, вирушає зі своєї аркадної восьмибітної гри на простори Всесвітньої павутини, щоб здійснювати нові подвиги.

Усе почалося з того, що, ставши популярним персонажем, Ральф вирішив створити власну комп’ютерну гру, у якій він буде головним героєм і встановить свої власні правила. Занурившись у клопоти і мрії, хлопець не помічає, що поряд знаходиться хтось, хто збирається зіпсувати всі його плани. Тепер перед колоритною парочкою головних героїв стоїть важливе завдання – відшукати деталь, яка потрібна для ремонту їхнього рідного ігрового автомата. Під час пошуків Ванілопа і Ральф матимуть змогу переконатися в тому, що інтернет не така вже й безпечна та весела штука, як могло здатися спочатку. Однак вони все одно не забудуть повеселитися. А ще на героїв чекають нові дивовижні знайомства: з модним алгоритмом Так-сссом, диснеївськими принцесами, персонажами з марвелівських коміксів і "Зоряних воєн".

Джамала, Маша Єфросиніна, а також Анатолій Анатоліч озвучили персонажів Інжекту, Таккку і Спамло у новому анімаційному фільмі Disney "Ральф-руйнівник 2: Інтернетрі".

kinoafisha.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як максимально використовувати потенціал Mitsubishi Outlander IV? 15 апреля 2024

Mitsubishi Outlander 4 — сучасний і популярний кросовер, який почав випускатися у 2021 році. Це комфортний та динамічний автомобіль, ідеальний варіант для сімейних людей, які бажають отримати безпечний і практичний автомобіль

Мішу Романову з "ВІА Гри" запідозрили в романі з радником Зеленського 14 апреля 2024

Мішу Романову з "ВІА Гри" запідозрили в романі з радником Зеленського. Фото

Лікарка дала три прості поради для очищення легень 14 апреля 2024

Ось кілька простих порад, які допоможуть вам очистити легені та створити комфортне середовище власного дому.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше