Режисер фільму "20 днів у Маріуполі" вийшов отримувати "Оскар" у костюмі з прихованим сенсом

12 марта 2024

Ніхто навіть не здогадувався, що образ українського режисера Мстислава Чернова, який приніс Україні першу перемогу в Оскарі, на кінопремії мав прихований сенс. Його неможливо було легко помітити, та коли креатор "20 днів у Маріуполі" знімав піджак, враз проглядалися жовті букви на синьому тлі.

"Свобода" – це важливе для українців слово було нанесено на внутрішній стороні піджака Чернова, а пошив його вітчизняний бренд Indposhiv за його мірками. Вихід на червону доріжку став дебютним не лише для самого режисера та команди, а й для костюму, пише бренд в Instagram.

"Вітаємо Мстислава Чернова і всіх українців з цією важливою відзнакою за фільм "20 днів у Маріуполі". Також на червоній доріжці Оскара вперше з’явився український бренд – Indposhiv", – повідомив він.

"Свобода" було нанесено жовтими літерами на синьому тлі на знак патріотизму у кольорах прапора. Цікаво те, що звичайний класичний чорний костюм носив у собі таємницю, про яку не було нікому відомо, окрім самого бренду та Мстислава Чернова.

"Для Мстислава ми пошили класичний чорний костюм за індивідуальними мірками. Його важливий елемент – підкладка зі словом "Свобода". Дякуємо нашим клієнтам, які обирають Indposhiv для важливих днів не тільки у своєму житті, а й у житті цілої країни", – з трепетом написав бренд.

Нагадаймо, Мстислав Чернов здобув статуетку найпрестижнішої кінопремії "Оскар" у категорії "Найкращий документальний фільм" за кінострічку "20 днів у Маріуполі". Ця перемога стала першою в історії незалежної України. Своєю промовою режисер розчулив глядачів та інший акторів, зізнавшись, що не хоче ніколи більше знімати подібні фільми, а статуетку з радістю обміняв би на мир в рідній країні.

Як повідомляв OBOZ.UA, Мстислав Чернов став де-факто не першим українцем, що отримав "Оскар". У 2006 році Анатолій Кокуш здобув два інженерно-технічні "Оскара" за внесок у кіноіндустрію, без якої не існувало б "Титаніка", Форсажу", "Гаррі Поттера" та інший легенд.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі з'явились цікаві факти про The Beatles і який необачний вчинок коштував Джону Леннону життя 6 октября 2024

Невдале пророцтво і скандал через Ісуса: що ви не знали про The Beatles і який необачний вчинок коштував Джону Леннону життя Маловідомі факти про зірок вас здивують

Лукашенко збирається "відновлювати Україну" 6 октября 2024

Білоруський диктатор порадив Зеленському для розв'язання проблем їхати у Мінськ і Москву, а не у Вашингтон.

Стали відомі 7 речей, які не варто робити після їди 6 октября 2024

7 речей, які не варто робити після їди

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше