У Києві у 19-річного "бізнесмена" вилучили 2,5 кг наркотиків та психотропів на 500 тис. грн

12 марта 2024

У Києві правоохоронці викрили чоловіка, який намагався збути психотропи та наркотики. Під час обшуків у нього вилучили понад 2,5 кг "товару" на суму понад 500 тисяч гривень.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, вони затримали 19-річного уродженця Луганщини, який збирався розповсюдити психотропні речовини та наркотичні засоби за допомогою поштових відправлень. В його рюкзаку було знайдено 14 паперових пакунків з психотропною речовиною "Альфа-PVP".

"У ході подальшого невідкладного обшуку за місцем мешкання зловмисника ми вилучили понад 2,5 кілограми заборонених речовин, серед яких: амфетамін, "Альфа-PVP", мефедрон, канабіс, а також електронні ваги й інші речові докази. Все вилучене ми направили на експертизу", – уточнили в пресслужбі.


Загальна вартість виявленого "товару" за цінами "чорного ринку" може складати понад 500 000 гривень". Зловмиснику повідомили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці в приміщенні кафе затримали чоловіка, який організував "бізнес" з продажу наркотиків. Вартість одного граму кокаїну становила 200 доларів США.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

РФ планує за три роки набрати понад 200 тисяч контрактників - ЗМІ 6 октября 2024

У проєкті російського бюджету на 2025-2027 роки закладено 30 млрд рублів щорічно на одноразові виплати за укладення контракту з Міноборони.

Названо основні причини та наслідки хронічного стресу: розбір від клінічного психолога 6 октября 2024

Основні причини та наслідки хронічного стресу: розбір від клінічного психолога

Кількість жертв урагану Гелен у США перевищила 200 людей 6 октября 2024

До пошуково-рятувальних робіт залучено 22 гелікоптери Міноборони США, понад 6 тисяч військових Національної гвардії із 12 штатів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше