РФ не має наміру проводити повну мобілізацію в майбутньому - ISW

15 марта 2023

Аналітики Інституту вивчення війни переконані, що наміри Державної Думи підняти призовний вік у Росії свідчать про те, що Кремль не планує проводити повну мобілізацію. Про це йдеться у звіті ISW за понеділок, 13 березня.

Напередодні у Держдумі РФ зареєстрували законопроект про підвищення призовного віку. Максимальний призовний вік Росії хочуть підвищити з 27 до 30 років негайно, а мінімальний планують підвищити з 18 до 21 року поетапно, щорічно піднімаючи вік призову на один рік.

Негайне підвищення максимального призовного віку, ймовірно, має на меті розширити віковий діапазон призову, щоб задовольнити певну частину безпосередніх потреб російських військових у живій силі в Україні, а потім зменшити загальні вимоги російського суспільства до призову у наступні роки, зазначають аналітики.

"Можливо, Кремль намагається захистити нове покоління росіян від демографічних та соціальних наслідків конфлікту в Україні, розподіляючи ці наслідки серед однієї групи росіян", - йдеться у звіті.

Раніше повідомлялося, що у Росії скаржаться, що мобілізованих кидають "як м'ясо".

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кріштіану Роналду милим фото привітав найменшу доньку з 2-річчям 19 апреля 2024

18-го квітня наймолодша донька португальського футболіста Кріштіану Роналду, Белла Есмеральда відзначає свій другий день народження.

Олю Полякову розкритикували за поїздку на Лазурове узбережжя, де співачка розважатиме "хороших росіян" 19 апреля 2024

"Ви заробляєте на війні". Олю Полякову розкритикували за поїздку на Лазурове узбережжя, де співачка розважатиме "хороших росіян" Один із організаторів підтримує російських олігархів Михайла Фрідмана і Петра Авена

Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років 19 апреля 2024

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Комп-Сервис 5.0
Комп-Сервис

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше