РФ не підготувалася до колапсу під Лиманом - ISW

30 сентября 2022

Влада РФ не реагує на поточні втрати під Лиманом у Донецькій області і не готується до потенційного колапсу на вказаній ділянці фронту. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW) за 28 вересня.

Зазначається, що прорив Лиманського котла, ймовірно, матиме серйозні наслідки для російського угруповання у північній частині Донецької та західної частини Луганської областей і може дозволити українським військам загрожувати російським позиціям вздовж західного кордону Луганської області та в районі Сєвєродонецьк-Лисичанськ.

"Міністерство оборони Росії не відреагувало на поточні втрати в районі Лимана і не підготувалося до обвалення цієї ділянки лінії фронту, що, ймовірно, ще більше знизить і так низький бойовий дух росіян", - наголосили аналітики.

За даними ISW, українські сили продовжують досягати значних успіхів у районі Лимана, наступаючи з півночі по дузі Зелена Долина - Колодязі та з південного сходу в обхід Ямполя.

При цьому влада РФ спрямовує нещодавно мобілізованих і недостатньо навчених новобранців для посилення залишків різних підрозділів, що сильно деградували, зокрема "елітних".

Раніше повідомлялося, що ЗСУ укріпили позиції на околицях Лимана.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії 26 апреля 2024

На кону – втрата держави. Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії За його словами, українці самі собі допомагають тримати оборону

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом 26 апреля 2024

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом

Біллі Айліш назвала колір волосся, який спричинив кризу ідентичності: я не знаю, хто я 26 апреля 2024

Її зачіски шокували світ. Біллі Айліш назвала колір волосся, який спричинив кризу ідентичності: я не знаю, хто я На початку пісенної кар'єри Біллі Айліш "зачепила" публіку своїм синім волоссям

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше