Росія остаточно закрила проект "Південного потоку"

18 марта 2016

Проект "Південний потік" не існує, а Росія не готувала щодо нього нових пропозицій Євросоюзу. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Як такого проекту "Південний потік" не існує, він закритий. Тому тут жодної роботи не ведеться. Причому проект був зупинений саме у зв'язку з відповідною позицією Єврокомісії", - сказав Пєсков журналістам.

На уточнювальне запитання, чи готує Росія пропозиції щодо "Південного потоку" до ЄС, Пєсков сказав: "Ні. Не було і жодних рішень Єврокомісії щодо зміни позиції щодо цього проекту".

Нагадаємо, в грудні Путін оголосив про закриття проекту "Південний потік". Офіційною причиною припинення будівництва газової труби в обхід України російський президент назвав "неконструктивне" небажання Європи реалізовувати цей проект.

Замість "Південного потоку" російська сторона повинна була будувати аналогічний за потужністю "Турецький потік", який повинен забезпечити доставку російського газу до Європи через Туреччину. Однак після інциденту з російським Су-24, який збили турецькі військові, відносини між країнами різко погіршилися. Зокрема, Путін підписав указ про введення санкцій проти Туреччини.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Злата Огнєвіч наробила атмосферних весняних фото 18 апреля 2024

Співачка Злата Огнєвіч встигла до похолодання в Києві та попозувала надворі для атмосферних весняних фото.

Нужно ли очищать водопроводную воду от хлора? 18 апреля 2024

В нынешних условиях в городах Украины водопроводная вода содержит повышенную дозу хлора, поскольку процесс гиперхлорирования помогает предотвратить размножение в водной среде различных болезнетворных микроорганизмов

Телеведучий Єгор Гордєєв розповів про хейт, від якого волосся стає дибки 18 апреля 2024

"Найгірше, що чув на свою адресу". Телеведучий Єгор Гордєєв розповів про хейт, від якого волосся стає дибки Телеведучий зізнався, з якими коментаторами поводиться дуже жорстко: "Страшенно не терплю"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед-сервіс 0.2
Мед-сервіс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше