Росіяни підступно вкрали українське шоу, яке створило подружжя Синельникових: в 2022 році вони тримали пару в окупації

15 сентября 2024

Вкотре демонструючи нездатність до створення унікального контенту, росіяни підступно вкрали ідею українського проєкту "Як звучить світ… Україна", розробленого Євгеном та Наталією Синельниковими. Особливий цинізм вчинку країни-агресора полягає у тому, що в 2022 році зірковому подружжю ледве вдалося виїхати з рідного міста Буча після двотижневої окупації. Ворог перетворив їх будинок в руїну.

За словами пари, новоформатне тревел-шоу дозволяє аудиторії краще дізнатися Батьківщину не лише через візуальні складові, але й звуки, що передають особливу атмосферу кожного місця. Унікальною концепцією надихнулися росіяни, випустивши на одному з YouTube-каналів аналогічне відео до оригінального проєкту. Про це OBOZ.UA стало відомо від пресслужби пари.

"Якщо подивитися на випуск російського каналу, то очевидно, що вони вкрали саму ідею – створити контент, що презентує унікальні звуки. Назва також дивно нагадує "Як звучить світ… Україна". Проте, на відміну від оригінального українського тревел-шоу, ведучим якого був талановитий український композитор та саундпродюсер Євген Філатов, росіяни залучили ведучого без особливих творчих досягнень, який лише поверхнево досліджував звуки", – прокоментувало інцидент подружжя Синельникових.

До того ж українці помітили, що розробники російської варіації тревел-шоу залишили поза увагою одну з найважливіших деталей: "Якщо в нашій версії проєкт завершувався музичним треком, створеним на основі зібраних звуків, то цей елемент вони просто проігнорували".

За словами Синельникових, підступний вчинок росіян вкотре доводить: РФ не просто краде території, історію та культуру України, але і не здатна створити нічого по-справжньому унікального. 

Раніше у інтерв'ю для OBOZ.UA зіркове подружжя Синельникових розповіло про життя після окупації, секрети міцного шлюбу і як звучить Україна під час війни.

Тільки перевірена інформація в нас у  Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, які реабілітаційні послуги для дітей та дорослих надаються безоплатно 27 сентября 2024

В умовах тривалої російської агресії кількість пацієнтів, що потребують реабілітаційної допомоги, зростає. Наприкінці 2022 року Міністерство охорони здоров’я...

Відомий хореограф розсекретив прізвисько Влада Ями, яке той отримав після втечі до США 27 сентября 2024

"Знаєте, як ми його називаємо?" Відомий хореограф розсекретив прізвисько Влада Ями, яке той отримав після втечі до США Ілля Мірошниченко пояснив, чому Яма не зможе повернути зірковий статус 

Рада готує нововведення: розмитнення авто через «Дію» вже на горизонті 27 сентября 2024

Рада готує нововведення: розмитнення авто через «Дію» вже на горизонті

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше