Каньє Вест, який називав себе "молодим Путіним" і носив футболку "Я русский", приїхав до Москви

1 июля 2024

Американський репер Каньє Вест вкотре показав свою любов до Росії, прилетівши до Москви, щоб відсвяткувати день народження російського модельєра Гоші Рубчинського. Відомо, що той з грудня 2023 року працює керівником відділу дизайну Yeezy, компанії Веста.

Та схоже, що свою роботу росіянин виконує з Москви, тому репер вирішив ексклюзивно навідатися на його батьківщину, щоб привітати іменинника. Артиста в компанії команди та охоронців помітили росіяни на вулицях столиці, а відеодокази опублікували в місцевих медіа. Згодом артист самостійно підтвердив свій приліт, написавши в російській соцмережі "ВКонтакте" мовою країни-агресора: "Привет, Москва".


Каньє Вест зупинився в одному з популярних готелів в центрі міста. Кількість днів його подорожі невідома. Що цікаво, свою дружину Б'янку Цензорі він залишив в США, певно, боїться, що її можуть у РФ "закидати помідорами" за занадто відверті вбрання. Тим часом вона вдома не втрачає дарма час – вирішила навідатися до дітей Каньє Веста і його колишньої Кім Кардаш'ян, пише HOLA!.

Як зазначають росмедіа, Вест і Рубчинський знайомі вже давно. Саме тому репер, який, за словами інсайдерів, от-от збанкрутіє, вирішив витратити кілька тисяч доларів, щоб особисто прилетіти та привітати 40-річного іменинника.

Пропагандисти стверджують, що репер спочатку планує прогулятися Москвою, а вже потім відправитися на закриту вечірку у таємній локації.

Раніше російська інфлюенсерка і телеведуча Яна Рудковская заявляла, що була б не проти послухати пісні Каньє Веста на стадіоні "Лужники" в Москві. Однак інформацію про можливий концерт швидко "рознесли в пух і прах". Що цікаво, цей сценарій на фоні новин про брак грошей в артиста міг би бути цілком логічним.

Мережею "гуляла" інформація, що той мав виступати у РФ ще 8 червня. Репер нібито мав не лише заспівати, а й відсвяткувати свої іменини.

Відомо, що Гоша Рубчинський відсвяткував своє день народження 29 червня. Саме він був ініціатором одягнути Каньє Веста в одяг із російськими надписати: "Я русский" та "Фак Адидас. Иди нах*й" після того, як компанії Adidas відмовилася співпрацювати з Yezzy після антисемітських висловлювань репера. Варто зазначити, що згодом в продажі також з'явилися речі у типовому стилі РФ із надписом "Черные псы".

Каньє Вест підтримує диктатора Володимира Путіна і навіть називає себе "молодим Путіним" та "нацистом". Зокрема, найбільших тиранів XX-XXI століття, очільника РФ та фюрера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера, він поважає. Артист називав себе "проросійською людиною" та заперечував Голокост в розмові з популяризатором теорій змов Алексом Джонсом.

Раніше OBOZ.UA писав, що популярні російські артисти-пропагандисти потрапили під санкції Євросоюзу. Відтепер "Я русский" співатимуть у РФ, КНДР та Ірані.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Після Куби російські військові кораблі направилися до Венесуели 3 июля 2024

Росія намагається "показати підтримку і забезпечити присутність ВМС в оперативно важливих районах Атлантичного океану".

У Литві розробили план евакуації Вільнюса на випадок війни 3 июля 2024

Влада Литви забезпечить евакуацію міста за 1,5 дня у разі війни. Також планують розробити заходи щодо посилення оборони столиці

YouTube видалятиме синтетичний контент з імітацією осіб та голосів користувачів на їхній запит 3 июля 2024

YouTube видалятиме синтетичний контент з імітацією осіб та голосів користувачів на їхній запит

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Попіль Ольга 5.0
Попіль Ольга

Отзывов: 1

Школа 245 1.7
Школа 245

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше