Росіянка розповіла, як її жорстоко побив "герой" війни з Україною

1 июня 2024

У російському місті Аткарську (Саратовська область) військовий, який повернувся з війни в Україні, провів так званий "Урок мужності", а потім жорстоко побив чоловіка й жінку. Сталося це пів року тому, а нещодавно жінка розповіла журналістам деякі подробиці нападу.

Ірина Матасова досі не одужала повністю після побиття. Вона сказала, що нападник буквально стесав м’ясо на її тілі на місці ударів, а під оком досі не зійшов набряк.

Російське незалежне видання Astra пише, що в листопаді 2023 року 42-річний молодший лейтенант Дмитро Кирюхін, який повернувся у відпустку з України, провів так званий "Урок мужності" в місцевій школі, а через кілька годин напав на свого сусіда у дворі будинку і побив його до непритомності. "Герой-військовий" при цьому був п'яний.

На допомогу прибігла дружина побитого чоловіка, і "ветеран" побив і її. Жінка навіть пропонувала чоловіков прикинутися мертвими, щоб п'яний військовий зупинився.

Повідомляється, що спочатку проти Кирюхіна порушили справу про замах на вбивство, а потім перекваліфікували звинувачення на "дрібне хуліганство".

Постраждалі побоюються, що він повернеться на війну і залишиться непокараним.

Раніше повідомлялося, що 17 травня в Аксайському районі Ростовської області знайшли вбиту восьмирічну дівчинку. Пізніше за підозрою у її вбивстві затримали водія евакуатора Руслана Шингірея - він зізнався, що запропонував підвезти її, вивіз у безлюдне місце та вбив. За даними ЗМІ, згодом він також зґвалтував вже мертву дитину.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі показали який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста 30 сентября 2024

Який вигляд мають 4 синів Андрія Шевченка та чим займаються спадкоємці найвідомішого футболіста України. Фото Володарю "Золотого м'яча" виповнилося 48 років

Донька Брюса Вілліса і Демі Мур попозувала у перлинах для чуттєвих фото 30 сентября 2024

33-річна донька американських акторів Демі Мур та Брюса Вілліса, Скаут Вілліс вразила прихильників новою чутливою зйомкою.

Іран вимагає екстреного засідання Ради безпеки ООН 30 сентября 2024

Після вбивства лідера Хезболли Хасана Насралли Іран вимагає екстреного засідання Радбезу ООН.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше