Розвідка Британії оцінила наслідки потоплення субмарини Ростов-на-Дону

8 августа 2024

Розвідка Великої Британії оцінила український удар по російському підводному човну Ростов-на-Дону, що призвів до затоплення субмарини. Зокрема, розвідники назвали це "останньою главою в історії підводного човна". Атака відбулася в поєднанні з серією ударів безпілотників, під час удару, найімовірніше, використовувались ракети ATACMS. Про це йдеться в огляді британського Міноборони, опублікованому в Х.

Відомство вважає, що всупереч деяким повідомленням, підводний човен, найімовірніше, не був повністю відремонтований після попередньої атаки на Крим у вересні 2023 року.

Розвідка Британії зазначає, що економічно вигідніше буде побудувати новий підводний човен, ніж ремонтувати Ростов-на-Дону.

Міноборони вважає, що такий удар позитивно вплине на моральний дух українських сил, але навряд чи матиме значний вплив на здатність РФ завдавати далекобійних ударів по Україні з Чорного мор

"Цей удар підкреслює зростання ризиків для російських сил в Криму і, швидше за все, змусить Росію переглянути будь-які плани щодо передислокації будь-яких значних морських сил на півострів", – мовиться в огляді.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ураган Хелен обрушився на Флориду: потужний шторм і перші жертви 27 сентября 2024

Ураган Хелен, найсильніший у регіоні Біг-Бенд, накрив Флориду, спричинивши масштабні відключення електрики та повені.

Зустріч давніх друзів: Пенелопа Крус пригорнула Джонні Деппа для милого селфі в Іспанії 27 сентября 2024

Голлівудські зірки Джонні Депп та Пенелопа Крус знайомі здавна. Щонайменше акторів обʼєднує спільна робота над фільмом "Кокаїн", який вийшов у світ у 2001-му. І, здається, відтоді обидва підтримують дружні стосунки.

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі 27 сентября 2024

Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі Нещодавно Уельські привітали родича з днем народження

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше