Руслан Сенічкін розкрив гонорари Ані Лорак і "ВІА Гри" на початку 2000-х і зізнався, чому Янукович влаштував йому істерику

18 июня 2024

Відомий український телеведучий програми "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін у молодості, коли він шукав своє покликання на телебаченні та в усьому, що було пов'язане із шоубізнесом, співпрацював зі зрадницею Ані Лорак, яку донині високо цінують в Росії, та тріо "ВІА Гра", які вже давно розпалися. У 2003 році їхні розцінки вже сягали небес.

Зірки часто показували свою пихатість, про що Сенічкін нині згадує з посмішкою, а навіть сам зрадник України Віктор Янукович, який був президентом у 2010 – 2014 роках, міг влаштувати істерику телевізійникам через обмежений ефірний час. Про ці ситуації ведучий пригадав в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Сенічкін розповів, що починав свою кар'єру з роботи на радіо, але у 2003 році неочікувано швидко звільнився звідти та за порадою директора першої радіостанції в Дніпрі подався заробляти гроші піарником у відомих артистів.

"Я покинув взагалі все, що стосується ЗМІ, я йду в шоубізнес, в якому я нічого не розумію, і я стаю піар-менеджером, а потім піар-директором. Через півмісяця я організовую два концерти гурту "ВІА Гра", Валерія Леонтьєва, Миколи Трубача, Михайла Жванецького... Ані Лорак ще була. Я зрозумів, як домовлятися про зірку, як оці торги відбуваються: вона приїжджає в Дніпропетровськ [нині Дніпро], якщо вона тут, то я її перехоплю за якийсь гонорар трошечки менше, бо вона ж там виступає. Я ж її можу заманити в наш клуб, а це буде менший гонорар. Я домовляюся з Фальосою [Юрій Фальоса – продюсер Ані Лорак], а він каже: "3000$". А це 2003 рік, а де мені гроші взяти", – пригадав телеведучий.

Він розповів, що вдавалося навіть вмовити виступати гурт "ВІА Гру", але потребували вони ще більших грошей. В обов'язки Сенічкіна також входили усі організаційні питання, що неймовірно втомлювало.

"Замість Лорак – "ВІА Гра". Треба зустріти, поселити в готелі, привезти на саундчек, знов поселити, погодувати. Це треш. Пів року [пропрацював піар-менеджером] і повернувся на радіостанцію. Розчарувався. На гонорарі "ВІА Гри" за 7000$ в той золотий склад (Мейхер, Брежнева і Сєдакова)", – зізнався ведучий.

Згодом він працював журналістом і ведучим новин на телеканалі "Інтер" і мав чималі проблеми із політиками, зокрема навіть тодішнім майже президентом України Віктором Януковичем. Через проросійських керівників Сенічкін не міг миритися з політикою каналу, тому звільнився незабаром до того, як мали відбутися вибори президента.

"Янукович потім з'являється. Нас возили в Межигір'я і закривали в окремому бусику для того, щоб ми не побачили повністю хонку. Нас окремо везли на окрему територію із закритими вікнами, щоб не побачили володіння цілковито. Янукович викидував мікрофон, тому що таймінг і, тому що йому не сподобалося, що його 40-хвилинне інтерв'ю порізали. А йому потім доводиш: "Вікторе Федоровичу, ви розумієте, що таке ефір і що таке 40 хвилин?" У нас програма 40 хвилин йде. [У відповідь:] "Ви мене порізали, мені це не сподобалося", – сказав він і додав: – Для того, щоб не брати участь у виборах Януковича, я звільнився з "Інтера". 30 грудня 2009 року був мій останній ефір".

Раніше OBOZ.UA писав, що українських музикант Віктор Бронюк поставив "діагноз" зрадницям Ані Лорак і Таїсії Повалій.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У мережі порівняли "дикі танці" принца Вільяма та маленького Луї: схожість рухів вражає 26 июня 2024

Татовий син! У мережі порівняли "дикі танці" принца Вільяма та маленького Луї: схожість рухів вражає Відео батька й малюка стали вірусними у мережі

Пропагандисти підставили Ксенію Мішину з вибухами в її рідному Севастополі 26 июня 2024

Пропагандисти підставили Ксенію Мішину з вибухами в її рідному Севастополі. Фото Актриса відповіла на звинувачення російською мовою

ШІ краще їздить за кермом, ніж люди 26 июня 2024

ШІ краще їздить за кермом, ніж люди

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше