ЄС планує ввести санкції проти проросійського актора Стівена Сігала - ЗМІ

8 мая 2024

Європейський союз планує в межах нового пакета санкцій проти РФ ввести обмеження проти американського актора Стівена Сігала, відомого своїми симпатіями до російського диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє EUobserver.

Видання пише, що 14-й пакет санкцій проти Росії вдарить по особах, які поширювали пропаганду в ЄС і намагалися підкупити депутатів Європарламенту.

Персональні санкції планується запровадити проти Стівена Сігала, що був присутній на вчорашній "інавгурації" Путіна. Пропагандистський співак Ярослав Дронов, відомий під псевдонімом Shaman, теж може опинитися в цьому списку.

Представник ЄС повідомив виданню, що санкції щодо Сігала можна буде запровадити, якщо будуть вагомі юридичні докази того, що дії колишнього актора завдають шкоди Україні.


Стівен Сігал - свого часу відомий американський актор і продюсер. Тривалий час проживає в РФ і має громадянство цієї країни. Він відвідував окупований Крим ще в 2014 році і став членом політичної партії Справедлива Росія - За правду. У 2022 році відвідував тимчасово окуповану частину Донецької області та обіцяв зняти "правдивий" фільм про війну в Україні. Висловлював своє захоплення Путіним.

Shaman - російський виконавець пісень "Встанем", "Я русский". Став активно виступати на концертах перед російськими окупантами, які воюють проти України. Shaman був довіреною особою Путіна на "президентських виборах" у РФ.

Раніше Корреспондент.net писав, що Євросоюз нині активно розробляє 14 пакет санкцій проти Росії.

ЄК надіслала країнам ЄС пропозиції 14 пакета санкцій проти РФ

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чим українські та світові зірки дивували на червоній доріжці в Каннах 19 мая 2024

Ума Турман і Селена Гомес у білому, а Лозниця із прапором України: чим українські та світові зірки дивували на червоній доріжці в Каннах Свято кіно триває вже чотири дні

Індія відправить на Марс власний ровер та вертоліт 19 мая 2024

Індія відправить на Марс власний ровер та вертоліт

Фахівці пояснили, чому не можна носити телефон близько до тіла 19 мая 2024

Чому не можна носити телефон близько до тіла?

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше