Стали відомі подробиці затримання військового США у РФ

8 мая 2024

Заарештованого в Росії американського військового Гордона Блека затримали за заявою його російської дівчини про крадіжку та побиття. Про це повідомив Telegram-канал Astra в середу, 8 травня.
 
Російські ЗМІ дізналися подробиці відносин заарештованого у Владивостоці солдата армії США Гордона Блека та його дівчини Олександри Ващук, до якої американець приїхав у гості з Південної Кореї.

Ващук поскаржилася на Блека в поліцію - нібито громадян США украв у неї 200 тисяч рублів і побив її. Блека звинувачують у крадіжці із заподіянням значної шкоди. Йому загрожує ув'язнення на строк до п'яти років.
 
Журналісти знайшли акаунти Ващук у соціальних мережах, де дівчина розповідала, що прожила у Південній Кореї п'ять років. Там вони й познайомились із сержантом Блеком. Американець з'являвся на відео Ващук щонайменше з 2021 року. У деяких роликах вона іронічно називала його своїм чоловіком. На іншому відео - "піндосом".
 

Мати Блека Мелоді Джонс розповіла американським ЗМІ, що її син спеціально прилетів до Владивостока, щоб зустрітися з дівчиною. Військовий хотів помиритися з нею після сварки. З Південної Кореї її депортували, тож Блеку довелося їхати до Росії.

 
Зазначається, що Блек не перший, на кого Ващук заявила в поліцію. Журналісти знайшли дані, що у 2009 та 2015 роках дівчина поскаржилася в поліцію на свою матір - на погрози розправою та побиття. У 2016 році Ващук повідомила поліцію, що її сусід врізався на своїй машині в інший автомобіль у дворі будинку.
 

Наразі обставини поїздки інструктора з бойової підготовки Блека до РФ зараз розслідує армія США. Він прийняв рішення поїхати до Росії самостійно, скориставшись передислокацією з Кореї до Техасу та всупереч забороні на подібні поїздки.

Раніше повідомлялося, що у російському Владивостоці затримали військовослужбовця США, який приїхав до РФ з Південної Кореї в особистих справах. Його звинувачують у "злочинній поведінці". 

Суд Владивостока заарештував американського військового Гордона Блека до 2 липня за звинуваченням у крадіжці.

Як відомо, торік в російському Єкатеринбурзі затримали журналіста газети The Wall Street Journal Евана Гершковича за підозрою у шпигунстві. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чим українські та світові зірки дивували на червоній доріжці в Каннах 19 мая 2024

Ума Турман і Селена Гомес у білому, а Лозниця із прапором України: чим українські та світові зірки дивували на червоній доріжці в Каннах Свято кіно триває вже чотири дні

Медик поборов останню стадію раку мозку, застосувавши власне революційне лікування 19 мая 2024

Минулого року у нього діагностували гліобластому четвртої 4 стадії.

Інсайдер пояснив, чому поїздка принца Гаррі та Меган до Нігерії може розгнівати палац 19 мая 2024

Поїздка принца Гаррі та його дружини Меган Маркл в Нігерію свідчить про те, що такі "тури" пара налаштована проводити частіше, а це може "розпалити ворожнечу" між ними та іншими членами королівської родини.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше